Запис Детальніше

Використання полісолодового екстракту «Полісом» при виробництві пісочного печива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання полісолодового екстракту «Полісом» при виробництві пісочного печива
Использование полисолодового экстракта «Полисом» при производстве песочного печенья
Using of polymalt extract of «Polisom» is for the production of shortbread
 
Creator Сюткіна, О. В.
Сюткина, Е. В.
Siutkina, O.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Корецька, І. Л.
Корецкая, И. Л.
Koretska, I.
 
Subject полісолодовий екстракт
полисолодовий экстракт
polymalt extract
пісочне печиво
песочное печенье
shortbread
розробка технології
разработка технологии
development of technology
 
Description У роботі наведені технологічні особливості розробки пісочного печива з використанням полісолодового екстракту. В работе приведены технологические особенности разработки песочного печенья с использованием полисолодового экстракта. The technological features of development of shortbread are in-process resulted with the use of polymalt extract.
 
Date 2013-11-05T13:56:56Z
2013-11-05T13:56:56Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Сюткіна, О. В. Використання полісолодового екстракту «Полісом» при виробництві пісочного печива / О. В. Сюткіна, Н. П. Бондар, І. Л. Корецька // Наукові праці ОДАХТ. – 2013. – Випуск 43. – Т.2. – С. 147-150
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11049
 
Language uk_UK