Запис Детальніше

Наукове обґрунтування параметрів пристроїв дозування і фасування пластичних харчових продуктів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Наукове обґрунтування параметрів пристроїв дозування і фасування пластичних харчових продуктів
Научное обоснование параметров устройств дозирования и фасовки пластических пищевых продуктов
Scientific substantiation parameters of devices for dosage and packaging plastic food products
 
Creator Токарчук, С. В.
Токарчук, С. В.
Tokarchuk, S.
Гавва, О. М.
Гавва, А. Н.
Gavva, O. M.
Клімова, О. В.
Климова, О. В.
Klimova, O.
 
Subject об’ємний спосіб дозування
мірний циліндр
пластична продукція
дозатор поршневого типу
фасування
объемный способ дозирования
пластичная продукция
мерный цилиндр
дозатор поршневого типа
фасовка
volumetric dosing method
measuring cylinder
pasty products
metering piston type
pre-packing
 
Description Представлено методику науково обґрунтованого визначення параметрів функціонального модуля дозування і фасування пластичних продуктів у споживчу тару з врахуванням реологічних характеристик продукції, структури пристрою та режимів дозування і фасування. Отримані результати можуть будуть використані для розробки нових високопродуктивних дозаторів поршневого типу для пластичних харчових продуктів, а також під час модернізації існуючих.

Представлена методика научно обоснованного определения параметров функционального модуля дозирования и фасования пластичных продуктов в потребительскую тару с учетом реологических характеристик продукции, структуры устройства, режимов дозирования и фасования. Полученные результаты могут быть использованы для разработки новых высокопроизводительных дозаторов поршневого типа для пластичных пищевых продуктов, а также во время модернизации существующих.
Method of the scientifically grounded determination of parameters of the functional module of dosage and packing of plastic products in a consumer container taking into account rheological products, structure of device and methods of dosage, and packing was presented. The got results will be used for development of new highly productive metering devices of piston type for plastic food products, and also during modernization of existing.
 
Date 2013-11-11T09:19:40Z
2013-11-11T09:19:40Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Токарчук, С. В. Наукове обґрунтування параметрів пристроїв дозування і фасування пластичних харчових продуктів / С. В. Токарчук, О. М. Гавва, О. В. Клімова // Наукові праці НУХТ. - 2012. - № 43. – С. 101 – 106.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11155
 
Language other