Запис Детальніше

Choice of optimum structure automatic packing machine for plastic food products

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Choice of optimum structure automatic packing machine for plastic food products
Вибір оптимальної структури фасувально-пакувальної автомату для пакування пластичних продуктів
Выбор оптимальной структуры фасовочно-упаковочного автомата для упаковывания пластических продуктов
 
Creator Гавва, О. М.
Гавва, А. Н.
Gavva, O. M.
Токарчук, С. В.
Токарчук, С. В.
Tokarchuk, S.
Кохан (Гавва), О. О.
Кохан (Гавва), Е. А.
Kokhan (Gavva), O.
 
Subject analysis
index
packing
plastic products
dispenser
criterion of optimization
аналіз
індекс
пакування
пластичні продукти
дозатор
критерій оптимізації
критерий оптимизации
индекс
упаковывание
пластические продукты
дозатор
 
Description Results of synthesis of structure of a packing machine for plastic food products and a choice of an optimum design of the functional module of dispensing are provided. For a choice of an optimum design of the dosing device the method of the criteria analysis is used and the complex of the criteria indexes describing process of relocation and dispensing of a product is developed. Results of researches can be used for a choice of optimum structure of package.

Представлено результати синтезу структуры пакувальної машини для пластичних харчових продуктіви та выбору оптимального конструктивного виконання функціонального модуля дозування. Для вибору оптимального конструктивного виконання дозувального пристрою використано метод критеріального аналізу та розроблено комплекс критеріальних індексів, які описують процес переміщення та дозування продукту. Результати досліджень можуть бути використанні для вибору оптимальної структури пакувального обладнання.

Представлены результаты синтеза структуры упаковочной машины для пластических пищевых продуктов и выбора оптимального конструктивного исполнения функционального модуля дозирования. Для выбора оптимального конструктивного исполнения дозировочного устройства использован метод критериального анализа и разработан комплекс критериальных индексов, описывающих процесс перемещения и дозирования продукта. Результаты исследований могут быть использованы для выбора оптимальной структуры упаковочного оборудования.
 
Date 2013-11-11T09:19:22Z
2013-11-11T09:19:22Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Gavva, O. Choice of optimum structure automatic packing machine for plastic food products / O. Gavva, S. Tokarchuk, O. Kokhan // Food science, engineering and technology - 2013 : Scientific works. - B.: Plovdiv, 2013. - C. 1202–1207.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11152
 
Language other