Choice of optimum structure automatic packing machine for plastic food products
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Choice of optimum structure automatic packing machine for plastic food products
Вибір оптимальної структури фасувально-пакувальної автомату для пакування пластичних продуктів Выбор оптимальной структуры фасовочно-упаковочного автомата для упаковывания пластических продуктов |
|
Creator |
Гавва, О. М.
Гавва, А. Н. Gavva, O. M. Токарчук, С. В. Токарчук, С. В. Tokarchuk, S. Кохан (Гавва), О. О. Кохан (Гавва), Е. А. Kokhan (Gavva), O. |
|
Subject |
analysis
index packing plastic products dispenser criterion of optimization аналіз індекс пакування пластичні продукти дозатор критерій оптимізації критерий оптимизации индекс упаковывание пластические продукты дозатор |
|
Description |
Results of synthesis of structure of a packing machine for plastic food products and a choice of an optimum design of the functional module of dispensing are provided. For a choice of an optimum design of the dosing device the method of the criteria analysis is used and the complex of the criteria indexes describing process of relocation and dispensing of a product is developed. Results of researches can be used for a choice of optimum structure of package. Представлено результати синтезу структуры пакувальної машини для пластичних харчових продуктіви та выбору оптимального конструктивного виконання функціонального модуля дозування. Для вибору оптимального конструктивного виконання дозувального пристрою використано метод критеріального аналізу та розроблено комплекс критеріальних індексів, які описують процес переміщення та дозування продукту. Результати досліджень можуть бути використанні для вибору оптимальної структури пакувального обладнання. Представлены результаты синтеза структуры упаковочной машины для пластических пищевых продуктов и выбора оптимального конструктивного исполнения функционального модуля дозирования. Для выбора оптимального конструктивного исполнения дозировочного устройства использован метод критериального анализа и разработан комплекс критериальных индексов, описывающих процесс перемещения и дозирования продукта. Результаты исследований могут быть использованы для выбора оптимальной структуры упаковочного оборудования. |
|
Date |
2013-11-11T09:19:22Z
2013-11-11T09:19:22Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Gavva, O. Choice of optimum structure automatic packing machine for plastic food products / O. Gavva, S. Tokarchuk, O. Kokhan // Food science, engineering and technology - 2013 : Scientific works. - B.: Plovdiv, 2013. - C. 1202–1207.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11152 |
|
Language |
other
|
|