Запис Детальніше

Удосконалення технології котлет з використанням ламінарії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології котлет з використанням ламінарії
Усовершенствование технологии котлет с использованием ламинарии
Improvement of technology of cutlets with using laminaria
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Філоненко, М. І.
Филоненко, М. И.
Filonenko, M.
 
Subject йод
селен
котлети
ламінарія
мікроелементи
йод
котлеты
селен
ламинария
микроэлементы
iodine
selenium
cutlets
laminaria
trace elements
 
Description Розроблені рецептури котлет, які включають м'ясо риби, м'ясо куряче та свинину напівжирну, зернопродукти пробуджені (пшеницю), квасолю, борошно сухарне, яйця, обсмажену цибулю, вершкове масло, морські водорості ламінарію, суміш Біндфест БГ, що збагачує розроблені котлети мікроелементним складом і дає можливість використання їх для профілактики йодо- та селенодефіциту.

Разработаны рецептуры котлет, которые содержат мясо рыбы, мясо куриное и свинину полужирную, зернопродукты пророщенные (пшеницу), фасоль, муку сухарную, яйца, обжаренный лук, сливочное масло, морские водорости ламинарии, смесь Биндфест БГ, что обогащает разработанные котлеты микроэлементным составом и дает возможность использования их для профилактики йодо- и селенодефицита.

Developed cutlets recipes that include fish meat, chicken meat and pork bold, awakened grain products (wheat), beans, wheat rusks, eggs, fried onions, butter, seaweed kelp, a mixture Bindfest BG which is enriching designed cutlets trace element composition and enables their use for the prevention of iodine and selenium deficiency.
 
Date 2013-11-11T12:45:59Z
2013-11-11T12:45:59Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Крижова, Ю. П. Удосконалення технології котлет з використанням ламінарії / Ю. П. Крижова, М. І. Філоненко // Природничі та гуманітарні науки. Актуальні питання : IV Всеукраїнська студентська науково-технічна конференція 10-20 квітня, 2011. – Т.: ТНТУ ім. І. Пулюя, 2011. - С. 374.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11167
 
Language other