Усовершенствование технологии рубленых полуфабрикатов профилактического назначения
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Усовершенствование технологии рубленых полуфабрикатов профилактического назначения
Удосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного напрямку Improving the technology minced semi-finished preventive direction |
|
Creator |
Галенко, О. О.
Галенко, О. А. Galenko, O. Крижова (Венглюк), Ю. П. Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. |
|
Subject |
микроэлементы
аминокислоты полуфабрикаты рубленые цистозира фукус мікроелементи напівфабрикати січені амінокислоти цистозіра фукус trace elements amino acids chopped semi-finished cystoseira fucus |
|
Description |
Разработаны рубленые полуфабрикаты на основе мясного и рыбного сырья с использованием водорослей цистозиры чорноморской и фукуса с целью обогощения их йодом, селеном, незаменимыми аминокислотами, что обеспечивает суточную потребность организма человека в указанных микроэлементах, поэтому разработанные продукты рекомендуются для массовой, групповой или индивидуальной профилактики дефицита указанных микроэлементов. Розроблено січені напівфабрикати на основі м'ясної і рибної сировини з використанням водоростей цистозіри чорноморської і фукуса з метою збагачення їх йодом, селеном, незамінними амінокислотами, що забезпечує добову потребу організму людини в даних мікроелементах, тому розроблені продукти рекомендовані для масової, групової або індивідуальної профілактики дефіциту вказаних мікроелементів.Were developed on the basis of semi-finished minced meat and raw fish with seaweed of cystoseira and fucus to enrich their iodine, selenium, in essential amino acidsthat provides daily needs of the human body in these micronutrients developed products are recommended for of mass, group or individual prevention deficiency of micronutrient.
|
|
Date |
2013-11-11T12:47:11Z
2013-11-11T12:47:11Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Галенко, О. А. Усовершенствование технологи рубленых полуфабрикатов профилактического назначения / О. А. Галенко, Ю. П. Крыжова // Пищевые технологии и биотехнологии : XI Международная конференция молодых ученых 13-16 апреля, 2010. – Казань: КГТУ, 2010. - С. 92.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11169 |
|
Language |
other
|
|