Запис Детальніше

Усовершенствование технологии рубленых полуфабрикатов профилактического назначения

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Усовершенствование технологии рубленых полуфабрикатов профилактического назначения
Удосконалення технології січених напівфабрикатів профілактичного напрямку
Improving the technology minced semi-finished preventive direction
 
Creator Галенко, О. О.
Галенко, О. А.
Galenko, O.
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
 
Subject микроэлементы
аминокислоты
полуфабрикаты рубленые
цистозира
фукус
мікроелементи
напівфабрикати січені
амінокислоти
цистозіра
фукус
trace elements
amino acids
chopped semi-finished
cystoseira
fucus
 
Description Разработаны рубленые полуфабрикаты на основе мясного и рыбного сырья с использованием водорослей цистозиры чорноморской и фукуса с целью обогощения их йодом, селеном, незаменимыми аминокислотами, что обеспечивает суточную потребность организма человека в указанных микроэлементах, поэтому разработанные продукты рекомендуются для массовой, групповой или индивидуальной профилактики дефицита указанных микроэлементов. Розроблено січені напівфабрикати на основі м'ясної і рибної сировини з використанням водоростей цистозіри чорноморської і фукуса з метою збагачення їх йодом, селеном, незамінними амінокислотами, що забезпечує добову потребу організму людини в даних мікроелементах, тому розроблені продукти рекомендовані для масової, групової або індивідуальної профілактики дефіциту вказаних мікроелементів.Were developed on the basis of semi-finished minced meat and raw fish with seaweed of cystoseira and fucus to enrich their iodine, selenium, in essential amino acidsthat provides daily needs of the human body in these micronutrients developed products are recommended for of mass, group or individual prevention deficiency of micronutrient.
 
Date 2013-11-11T12:47:11Z
2013-11-11T12:47:11Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Галенко, О. А. Усовершенствование технологи рубленых полуфабрикатов профилактического назначения / О. А. Галенко, Ю. П. Крыжова // Пищевые технологии и биотехнологии : XI Международная конференция молодых ученых 13-16 апреля, 2010. – Казань: КГТУ, 2010. - С. 92.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11169
 
Language other