Запис Детальніше

Удосконалення технології пельменів із використанням ламінарії

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології пельменів із використанням ламінарії
Усовершенствование технологии пельменей с использованием ламинарии
Improvement of technology dumplings using the laminaria
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Філоненко, М. І.
Филоненко, М. И.
Filonenko, M.
 
Subject йод
селен
пельмені
ламінарія
мікроелементи
йод
пельмени
селен
ламинария
микроэлементы
iodine
selenium
dumplings
kelp
trace elements
 
Description З метою профілактики йоду розроблені пельмені з додаванням ламінарії, збагачені вітамінами, макро- та мікроелементами до рівня, що забезпечує фізіологічну потребу організму людини.

С целью профилактики йода разработаны пельмени с использованием ламинарии, обогащенные витаминами, макро- и микроэлементами до уровня, который обеспечивает физиологическую потребность организма человека.

In order to prevent iodine developed dumplings using the laminaria, enriched in vitamins, macro- and microelements to a level that provides the physiological needs of the human body.
 
Date 2013-11-11T12:47:29Z
2013-11-11T12:47:29Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Крижова, Ю. П. Удосконалення технології пельменів із використанням ламінарії / Ю. П. Крижова, М. І. Філоненко // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів 23 березня, 2011. – Х.: ХДУХТ, 2011. - С. 104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11170
 
Language other