Удосконалення технології пельменів із використанням ламінарії
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології пельменів із використанням ламінарії
Усовершенствование технологии пельменей с использованием ламинарии Improvement of technology dumplings using the laminaria |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Філоненко, М. І. Филоненко, М. И. Filonenko, M. |
|
Subject |
йод
селен пельмені ламінарія мікроелементи йод пельмени селен ламинария микроэлементы iodine selenium dumplings kelp trace elements |
|
Description |
З метою профілактики йоду розроблені пельмені з додаванням ламінарії, збагачені вітамінами, макро- та мікроелементами до рівня, що забезпечує фізіологічну потребу організму людини. С целью профилактики йода разработаны пельмени с использованием ламинарии, обогащенные витаминами, макро- и микроэлементами до уровня, который обеспечивает физиологическую потребность организма человека. In order to prevent iodine developed dumplings using the laminaria, enriched in vitamins, macro- and microelements to a level that provides the physiological needs of the human body. |
|
Date |
2013-11-11T12:47:29Z
2013-11-11T12:47:29Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Крижова, Ю. П. Удосконалення технології пельменів із використанням ламінарії / Ю. П. Крижова, М. І. Філоненко // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів 23 березня, 2011. – Х.: ХДУХТ, 2011. - С. 104.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11170 |
|
Language |
other
|
|