Запис Детальніше

Удосконалення технології ромштексів із використанням добавок рослинного походження

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології ромштексів із використанням добавок рослинного походження
Усовершенствование технологии ромштексов с использованием добавок растительного происхождения
Improvement of technology rump steak using the vegetable origin additives
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Ребець, Р. Б.
Ребець, Р. Б.
Rebets, R.
 
Subject стабілізація
продукти
ромштекси
харчові волокна
мікроелементи
стабилизация
ромштексы
продукты
пищевые волокна
микроэлементы
trace elements
stabilization products
rump steak
dietary fiber
 
Description Досліджено можливості стабілізації функціонально-технологічних показників у ромштексах за рахунок введення до рецептури добавок рослинного походження, що дозволяє збагачувати раціон харчування людини харчовими волокнами та продуктами з низьким вмістом жиру.


Исследовано возможности стабилизации функционально-технологических показателей у ромштексах за счет введения в рецептуру добавок растительного происхождения, что позволяет обогатить рацион питания человека пищевыми волокнами и продуктами с низким содержанием жира.

Possibilities stabilizing functional and technological indicators in the round steak through the introduction to the recipe plant origin supplements that can enrich the human diet dietary fibers and foods that are low in fat.
 
Date 2013-11-11T12:47:45Z
2013-11-11T12:47:45Z
2011
 
Type Other
 
Identifier Крижова, Ю. П. Удосконалення технології ромштексів із використанням добавок рослинного походження / Ю. П. Крижова, Р. Б. Ребець // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів 23 березня, 2011. – Х.: ХДУХТ, 2011. - С. 98.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11171
 
Language other