Удосконалення технології ромштексів із використанням добавок рослинного походження
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології ромштексів із використанням добавок рослинного походження
Усовершенствование технологии ромштексов с использованием добавок растительного происхождения Improvement of technology rump steak using the vegetable origin additives |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Ребець, Р. Б. Ребець, Р. Б. Rebets, R. |
|
Subject |
стабілізація
продукти ромштекси харчові волокна мікроелементи стабилизация ромштексы продукты пищевые волокна микроэлементы trace elements stabilization products rump steak dietary fiber |
|
Description |
Досліджено можливості стабілізації функціонально-технологічних показників у ромштексах за рахунок введення до рецептури добавок рослинного походження, що дозволяє збагачувати раціон харчування людини харчовими волокнами та продуктами з низьким вмістом жиру. Исследовано возможности стабилизации функционально-технологических показателей у ромштексах за счет введения в рецептуру добавок растительного происхождения, что позволяет обогатить рацион питания человека пищевыми волокнами и продуктами с низким содержанием жира. Possibilities stabilizing functional and technological indicators in the round steak through the introduction to the recipe plant origin supplements that can enrich the human diet dietary fibers and foods that are low in fat. |
|
Date |
2013-11-11T12:47:45Z
2013-11-11T12:47:45Z 2011 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Крижова, Ю. П. Удосконалення технології ромштексів із використанням добавок рослинного походження / Ю. П. Крижова, Р. Б. Ребець // Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі : всеукраїнська науково-практична конференція молодих учених і студентів 23 березня, 2011. – Х.: ХДУХТ, 2011. - С. 98.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11171 |
|
Language |
other
|
|