Запис Детальніше

Удосконалення технології ромштексів з додаванням добавок рослинного походження

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології ромштексів з додаванням добавок рослинного походження
Усовершенствование технологии ромштексов с добавлением добавок растительного происхождения
Improvement of technology rump steak with the addition of additives of plant origin
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Гордійчук, М. М.
Гордийчук, М. М.
Gordiychuk, M.
 
Subject клітковина
соя
ромштекси
харчові волокна
мікроелементи
клетчатка
ромштексы
соя
пищевые волокна
микроэлементы
fiber
soya
rump steaks
dietary fiber
trace elements
 
Description Розроблено ромштекси з використанням добавок рослинного походження для стабілізації функціонально-технологічних властивостей. Використання полісахаридів природного походження, пшеничної клітковини та соєвого текстурату у виробництві ромштексів дозволяє збагатити раціон харчування людини харчовими волокнами, випускати продукти зі зниженим вмістом жиру та високою якістю.

Разработано ромштексы с использованием добавок растительного происхождения для стабилизации функционально-технологических свойств. Использование полисахаридов натурального происхождения, пшеничной клетчатки и соевого текстурата в производстве ромштексов позволяет обогатить рацион питания человека пищевыми волокнами, выпускать продукты со сниженным содержанием жира и высоким качеством.

Developed by rump steaks with plant origin additives to stabilize the functional and technological properties. Using polysaccharides of natural origin, wheat
fiber and soy texturate in the production of rump steaks can enrich the human diet dietary fiber to produce products with reduced fat and high quality.
 
Date 2013-11-11T12:48:13Z
2013-11-11T12:48:13Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Крижова, Ю. П. Удосконалення технології ромштексів з додаванням добавок рослинного походження / Ю. П. Крижова, М. М. Гордійчук // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. – О.: ОНАХТ, 2010. - С. 141.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11173
 
Language other