Удосконалення технології ромштексів з додаванням добавок рослинного походження
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології ромштексів з додаванням добавок рослинного походження
Усовершенствование технологии ромштексов с добавлением добавок растительного происхождения Improvement of technology rump steak with the addition of additives of plant origin |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Гордійчук, М. М. Гордийчук, М. М. Gordiychuk, M. |
|
Subject |
клітковина
соя ромштекси харчові волокна мікроелементи клетчатка ромштексы соя пищевые волокна микроэлементы fiber soya rump steaks dietary fiber trace elements |
|
Description |
Розроблено ромштекси з використанням добавок рослинного походження для стабілізації функціонально-технологічних властивостей. Використання полісахаридів природного походження, пшеничної клітковини та соєвого текстурату у виробництві ромштексів дозволяє збагатити раціон харчування людини харчовими волокнами, випускати продукти зі зниженим вмістом жиру та високою якістю. Разработано ромштексы с использованием добавок растительного происхождения для стабилизации функционально-технологических свойств. Использование полисахаридов натурального происхождения, пшеничной клетчатки и соевого текстурата в производстве ромштексов позволяет обогатить рацион питания человека пищевыми волокнами, выпускать продукты со сниженным содержанием жира и высоким качеством. Developed by rump steaks with plant origin additives to stabilize the functional and technological properties. Using polysaccharides of natural origin, wheat fiber and soy texturate in the production of rump steaks can enrich the human diet dietary fiber to produce products with reduced fat and high quality. |
|
Date |
2013-11-11T12:48:13Z
2013-11-11T12:48:13Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Крижова, Ю. П. Удосконалення технології ромштексів з додаванням добавок рослинного походження / Ю. П. Крижова, М. М. Гордійчук // Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів. – О.: ОНАХТ, 2010. - С. 141.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11173 |
|
Language |
other
|
|