Розробка технології січених напівфабрикатів для профілактики йодо- та селенодефіциту
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології січених напівфабрикатів для профілактики йодо- та селенодефіциту
Разработка технологии рубленых полуфабрикатов для профилактики йодо- и селенодефицита Development of technology for the prevention of chopped semifinished iodine- and selenium deficiency |
|
Creator |
Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П. Kryzhova (Vengliyk), Yu. Антонюк, М. М. Антонюк, М. Н. Antonyuk, M. Галенко, О. О. Галенко, О. О. Galenko, O. Корзун, В. Н. Корзун, В. Н. Korzun, V. |
|
Subject |
мікроелементи
амінокислоти напівфабрикати січені цистозіра фукус микроэлементы полуфабрикаты рубленые аминокислоты цистозира фукус minerals amino acids chopped semi-finished zystoseira fucus |
|
Description |
В основу створення нових рецептур котлет та тюфтельок покладено поєднання м'ясної і рибної сировини з використанням водоростей цистозіри чорноморської і фукуса з метою збагачення їх йодом, селеном, незамінними амінокислотами. Введення 2% морських водоростей до м'ясних та рибних січених напівфабрикатів на 100% сировини забезпечує добову потребу йоду та селену для організму людини. В основу создания новых рецептур котлет и тефтелек положено использование мясного и рыбного сырья с использованием водорослей, цистозиры чорноморской и фукуса с целью обогощения их йодом, селеном, незаменимыми аминокислотами. Введение 2% морских водорослей в мясные и рыбные рубленые полуфабрикаты на 100% сырья обеспечивает суточную потребность йода и селена для организма человека. The foundation of new recipes cutlets and meatballs was the use of meat and raw fish with seaweed zystoseira and fucus in order to enrich their iodine, selenium, essential amino acids. Introduction 2% seaweed fish and meat chopped semi-finished products are 100% raw material provides the daily requirement of iodine and selenium for the human body. |
|
Date |
2013-11-11T12:48:30Z
2013-11-11T12:48:30Z 2010 |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
Розробка технології січених напівфабрикатів для профілактики йодо- та селенодефіциту / Ю. П. Крижова, М. М. Антонюк, О. О. Галенко, В. Н. Корзун // Всеукраїнська конференція з питань безпеки харчування 27-29 березня, 2010. – К.: НТУУ КПІ, 2010. - С. 170.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11174 |
|
Language |
other
|
|