Запис Детальніше

Розробка технології січених напівфабрикатів для профілактики йодо- та селенодефіциту

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології січених напівфабрикатів для профілактики йодо- та селенодефіциту
Разработка технологии рубленых полуфабрикатов для профилактики йодо- и селенодефицита
Development of technology for the prevention of chopped semifinished iodine- and selenium deficiency
 
Creator Крижова (Венглюк), Ю. П.
Крыжова (Венглюк), Ю. П.
Kryzhova (Vengliyk), Yu.
Антонюк, М. М.
Антонюк, М. Н.
Antonyuk, M.
Галенко, О. О.
Галенко, О. О.
Galenko, O.
Корзун, В. Н.
Корзун, В. Н.
Korzun, V.
 
Subject мікроелементи
амінокислоти
напівфабрикати січені
цистозіра
фукус
микроэлементы
полуфабрикаты рубленые
аминокислоты
цистозира
фукус
minerals
amino acids
chopped semi-finished
zystoseira
fucus
 
Description В основу створення нових рецептур котлет та тюфтельок покладено поєднання м'ясної і рибної сировини з використанням водоростей цистозіри чорноморської і фукуса з метою збагачення їх йодом, селеном, незамінними амінокислотами. Введення 2% морських водоростей до м'ясних та рибних січених напівфабрикатів на 100% сировини забезпечує добову потребу йоду та селену для організму людини.

В основу создания новых рецептур котлет и тефтелек положено использование мясного и рыбного сырья с использованием водорослей, цистозиры чорноморской и фукуса с целью обогощения их йодом, селеном, незаменимыми аминокислотами. Введение 2% морских водорослей в мясные и рыбные рубленые полуфабрикаты на 100% сырья обеспечивает суточную потребность йода и селена для организма человека.

The foundation of new recipes cutlets and meatballs was the use of meat and raw fish with seaweed zystoseira and fucus in order to enrich their iodine, selenium, essential amino acids. Introduction 2% seaweed fish and meat chopped semi-finished products are 100% raw material provides the daily requirement of iodine and selenium for the human body.
 
Date 2013-11-11T12:48:30Z
2013-11-11T12:48:30Z
2010
 
Type Other
 
Identifier Розробка технології січених напівфабрикатів для профілактики йодо- та селенодефіциту / Ю. П. Крижова, М. М. Антонюк, О. О. Галенко, В. Н. Корзун // Всеукраїнська конференція з питань безпеки харчування 27-29 березня, 2010. – К.: НТУУ КПІ, 2010. - С. 170.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11174
 
Language other