Запис Детальніше

СТВОРЕННЯ WEB-ПОРТАЛУ ДЛЯ УЧАСТІ ГРОМАДИ В ОБГОВОРЕННІ СОЦІАЛЬНО ЗНАЧУЩИХ ПРОЕКТІВ МІСТА (НА ПРИКЛАДІ М. ЛУГАНСЬКА)

Electronic Volodymyr Dahl East Ukrainian National University Institutional Repository

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title СТВОРЕННЯ WEB-ПОРТАЛУ ДЛЯ УЧАСТІ ГРОМАДИ В ОБГОВОРЕННІ СОЦІАЛЬНО ЗНАЧУЩИХ ПРОЕКТІВ МІСТА (НА ПРИКЛАДІ М. ЛУГАНСЬКА)
 
Creator Приколота, А. В.
Самоздра, М. М.
 
Subject електронне урядування
web-портал
інформація
інформаційно-комунікаційні технології
Інтернет
web-сайт
ефективність
зворотний зв’язок
004.738.1:352
 
Description В статті досліджено теоретичне підґрунтя вирішення проблеми відсутності можливості вести конструктивний діалог між міською владою та громадою про найбільш гострі проблеми, соціально значущі проекти, визначена необхідність розробки проекту створення web-порталу для участі громади в обговоренні соціально значущих проектів міста, призначеного для інтеграції з існуючим web-сайтом органу місцевого самоврядування та розміщення інформаційних ресурсів відповідно до потреб громади. Особливу значущість мають висновки та пропозиції, які підсумовують наслідки виконаного дослідження відповідно до мети та поставлених завдань й підкреслюють, де та яким чином будуть запроваджені його результати.
 
Publisher СНУ ім. В. Даля
 
Date 2013-11-11T12:34:37Z
2013-11-11T12:34:37Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Приколота А. В. СТВОРЕННЯ WEB-ПОРТАЛУ ДЛЯ УЧАСТІ ГРОМАДИ В ОБГОВОРЕННІ СОЦІАЛЬНО ЗНАЧУЩИХ ПРОЕКТІВ МІСТА (НА ПРИКЛАДІ М. ЛУГАНСЬКА) [Електронний ресурс] / А. В. Приколота, М. М. Самоздра // Вісник Східноукраїнського національного університету імені Володимира Даля : наук. журнал. – Луганськ, 2013. – № 16 (205).
http://dspace.snu.edu.ua:8080/jspui/handle/123456789/2908
 
Language uk