Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite
Формування наноструктури вершкового масла з композитом інуліну Формирование наноструктуры сливочного масла с композитом инулин |
|
Creator |
Rashevska, T.
Gulyy, I. Lysko, O. Vysokolyan, O. Veblaya, T. Buzaneva, E. Рашевська, Т. О. Гулий, І. С. Лисько, О. І. Високолян, О. П. Веблая, Т. С. Бузанева, Є. В. Рашевская, Т. А. Гулый, И. С. Лысько, О. И. Высоколян, О. П. Веблая, Т. С. Бузанева, Е. В. |
|
Subject |
butter
nanostructure inulin вершкове масло наноструктура інулін сливочное масло наноструктура инулин |
|
Description |
Technology of formation molecular composite with the butter and polysaccharide of inuline was developed. Розроблено технологію формування молекулярних композитів у вершковому маслі з полісахаридом інулін. Разработано технологию формирования молекулярных композитов у сливочном масле с полисахаридом инулин.
|
|
Date |
2013-07-03T12:19:02Z
2013-07-03T12:19:02Z 2002 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite / T. A. Rashevskaya, I. S. Guiyi, O. I. Lysko and other // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2002. - P. 21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8783 |
|
Language |
en
|
|