Запис Детальніше

Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite
Формування наноструктури вершкового масла з композитом інуліну
Формирование наноструктуры сливочного масла с композитом инулин
 
Creator Rashevska, T.
Gulyy, I.
Lysko, O.
Vysokolyan, O.
Veblaya, T.
Buzaneva, E.
Рашевська, Т. О.
Гулий, І. С.
Лисько, О. І.
Високолян, О. П.
Веблая, Т. С.
Бузанева, Є. В.
Рашевская, Т. А.
Гулый, И. С.
Лысько, О. И.
Высоколян, О. П.
Веблая, Т. С.
Бузанева, Е. В.
 
Subject butter
nanostructure
inulin
вершкове масло
наноструктура
інулін
сливочное масло
наноструктура
инулин
 
Description Technology of formation molecular composite with the butter and polysaccharide of inuline was developed. Розроблено технологію формування молекулярних композитів у вершковому маслі з полісахаридом інулін. Разработано технологию формирования молекулярных композитов у сливочном масле с полисахаридом инулин.
 
Date 2013-07-03T12:19:02Z
2013-07-03T12:19:02Z
2002
 
Type Thesis
 
Identifier Formation of a nanostructure of butter: polysaccharide of inuline composite / T. A. Rashevskaya, I. S. Guiyi, O. I. Lysko and other // E-MRS Spring Meeting. Book of Abstracts. - Strasbourg, France, 2002. - P. 21.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8783
 
Language en