Интенсификация процесса сушки некоторых мучных пищевых продуктов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Интенсификация процесса сушки некоторых мучных пищевых продуктов
Інтенсифікація процесу сушіння деяких борошняних харчових продуктів The intensification of the drying process, some flour food |
|
Creator |
Буляндра, О. Ф.
Буляндра, А. Ф. Bulyandra, O. |
|
Subject |
сушка
сушка desiccation |
|
Description |
В даний час назріла необхідність комплексного дослідження диференціальних водоутримуючих, структурно-геометричних, механічних, теплофізичних, массопереносних та ін властивості борошняних виробів і на їх основі розробити раціональні режими сушіння та конструкції промислових сушильних апаратів. В настоящее время назрела необходимость комплексного исследования дифференциальных водоудерживающих, структурно-геометрических, механических, теплофизических, массопереносных и др. свойства мучных изделий и на их основе разработать рациональные режимы сушки и конструкции промышленных сушильных аппаратов. At present there is a need for a comprehensive study of differential water-retaining, structural and geometrical, mechanical, thermal, mass transfer, and other properties of baked goods, and based on them to develop a rational modes of drying and construction of industrial dryers. |
|
Date |
2013-11-12T08:05:53Z
2013-11-12T08:05:53Z 1977 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Буляндра, А. Ф. Интенсификация процесса сушки некоторых мучных пищевых продуктов/ А.Ф. Буляндра // Интенсификация процессов сушки и использование для этих целей новой техники : тезисы докладов. – 1977. - C. 156-159.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11191 |
|
Language |
other
|
|