Запис Детальніше

Исследование полей влагосодержания и температуры при терморадиационной сушке сдобных сухарей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование полей влагосодержания и температуры при терморадиационной сушке сдобных сухарей
Дослідження полів вологовмісту і температури при терморадіаційному сушінні здобних сухарів
The research fields of moisture content and temperature during drying thermoradiation zwieback
 
Creator Буляндра, О. Ф.
Буляндра, А. Ф.
Bulyandra, O.
Бережний, П. В.
Бережной, П. В.
Berezhnyi, P.
Дущенко, В. П.
Дущенко, В.П.
Dushchenko, V.
Вербицький, Б. І.
Вербицкий, Б. И.
Verbitsky, B.
 
Subject вологовміст
влагосодержание
moisture content
масоперенос
массоперенос
mass transfer
 
Description Інтенсивність сушіння колоїдних капіллярнопорістих харчових продуктів, що володіють значною енерціі полів вологовмісту, залежить не тільки від інтенсивності підведення тепла до поверхні тіла і міграції її в навколишнє середовище, а й значною мірою від механізму внутрішнього масопереносу. Внутрішній тепломассоперенос лімітує весь процес сушіння, тому для інтенсифікації його першорядне значення набуває знання залежності інтенсивності внутрішнього тепломассопереноса від режиму сушіння.
Интенсивность сушки коллоидных капиллярнопористых пищевых продуктов, обладающих значительной энерцией полей влагосодержания, зависит не только от интенсивности подвода тепла к поверхности тела и миграции ее в окружающую среду, а й в значительной мере от механизма внутреннего массопереноса. Внутренний тепломассоперенос лимитирует весь процесс сушки, поэтому для интенсификации его первостепенное значение приобретает знание зависимости интенсивности внутреннего тепломассопереноса от режима сушки.

Intensity colloidal capillary drying foodstuffs having significant moisture enertsii field depends not only on the intensity of the heat supply to the body surface and its migration into the environment, and d largely on internal mass transfer mechanism. The internal heat and mass transfer limits the entire drying process, so to intensify its paramount knowledge of the intensity of internal heat and mass transfer from the drying mode.
 
Date 2013-11-11T13:22:26Z
2013-11-11T13:22:26Z
1976
 
Type Article
 
Identifier Исследование полей влагосодержания и температуры при терморадиационной сушке сдобных сухарей / А. Ф. Буляндра, П. В. Бережной, В. П. Дущенко, Б. И. Вербицкий // Пищевая технология. – 1976. - № 1. - C. 95-97.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11180
 
Language other