Роль харчових добавок та їх сприйняття споживачами
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Роль харчових добавок та їх сприйняття споживачами
Роль пищевых добавок и всприятие потребителями The role of food additions and their perception by users |
|
Creator |
Тіхонова, Н. О.
Тихонова, Н. А Tikhonova, N. |
|
Subject |
технології
якість харчові інгредієнти харчові добавки технологии качество пищевые ингридиенты пищевые добавки technologies quality food ingredients food additions |
|
Description |
В статті розглядаються загальні питання безпечності вживання продуктів харчування до складу яких входять харчові добавки, та обгрунтовується нешкідливість таких продуктів для здоров’я людини, за умови дотримання виробниками встановлених правил та норм.В статье рассмотриваются общие вопросы безопасности потребления продуктов питания, в состав которых входят пищевые добавки, и обосновываеться безвредность таких продуктов для здоровья человека, при условии соблюдения производителями установленных правил и норм.In the article there are examined questions of unconcern of using of food, which contains food additions, and harmlessness of such products is grounded for the health of human, on condition of observance the set rules and norms by producers.
|
|
Date |
2013-11-12T08:50:24Z
2013-11-12T08:50:24Z 2011 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Тіхонова, Н. О. Роль харчових добавок та їх сприйняття споживачами / Н. О. Тіхонова // Наукові праці НУХТ. – К.: НУХТ, 2011. – № 39. – C. 153.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11192 |
|
Language |
other
|
|