Запис Детальніше

Роль харчових добавок та їх сприйняття споживачами

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Роль харчових добавок та їх сприйняття споживачами
Роль пищевых добавок и всприятие потребителями
The role of food additions and their perception by users
 
Creator Тіхонова, Н. О.
Тихонова, Н. А
Tikhonova, N.
 
Subject технології
якість
харчові інгредієнти
харчові добавки
технологии
качество
пищевые ингридиенты
пищевые добавки
technologies
quality
food ingredients
food additions
 
Description В статті розглядаються загальні питання безпечності вживання продуктів харчування до складу яких входять харчові добавки, та обгрунтовується нешкідливість таких продуктів для здоров’я людини, за умови дотримання виробниками встановлених правил та норм.В статье рассмотриваются общие вопросы безопасности потребления продуктов питания, в состав которых входят пищевые добавки, и обосновываеться безвредность таких продуктов для здоровья человека, при условии соблюдения производителями установленных правил и норм.In the article there are examined questions of unconcern of using of food, which contains food additions, and harmlessness of such products is grounded for the health of human, on condition of observance the set rules and norms by producers.
 
Date 2013-11-12T08:50:24Z
2013-11-12T08:50:24Z
2011
 
Type Article
 
Identifier Тіхонова, Н. О. Роль харчових добавок та їх сприйняття споживачами / Н. О. Тіхонова // Наукові праці НУХТ. – К.: НУХТ, 2011. – № 39. – C. 153.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11192
 
Language other