Екологічний підхід до класифікації харчових продуктів та визначення їх складу
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Екологічний підхід до класифікації харчових продуктів та визначення їх складу
Экологический подход к классификации пищевых продуктов и определения их состава The ecological approach to classification food products and determine their composition |
|
Creator |
Тіхонова, Н. О.
Тихонова, Н. А Tikhonova, N. |
|
Subject |
ГМО
харчові добавки продуктовий портфель екологічність харчові продукти ГМО продуктовый портфель пищевые добавки экологичность пищевые продукты GMO food additives business portfolio environmental food products |
|
Description |
В даному розділі монографії: - описано важливі фактори, які повинні враховувати підприємства харчової промисловості для забезпечення успішного формування продуктового портфелю; - автором складено чітку, обґрунтовану, сучасну класифікацію харчових продуктів; - розглянуто переваги та недоліки ГМО продуктів; - описано існуючі добавки та питання повязані з їх використанням у виробництві харчової продукції. В данном разделе монографии: - описано важные факторы, которые должны учитывать предприятия пищевой промышленности для обеспечения успешного формирования продуктового портфеля; - автором составлен четкую, обоснованную, современную классификацию пищевых продуктов; - рассмотрены преимущества и недостатки ГМО продуктов; - описано существующие добавки и вопросы связанные с их использованием в производстве пищевой продукции. This section of the monograph includes: - describtion of the important factors that should be take into account by food enterprises to ensure the successful formation of the product portfolio; - author made clear, reasonable, modern classification of food products; - the advantages and disadvantages of GM food are opened; - describes the existing additives and issues associated with their using in the producing of food products. |
|
Date |
2013-11-12T08:52:02Z
2013-11-12T08:52:02Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Тіхонова, Н. О. Екологічний підхід до класифікації харчових продуктів та визначення їх складу / Н. О. Тіхонова // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення: монографія. - К.: Кондор-Видавництво, 2013. – 468 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11199 |
|
Language |
other
|
|