Запис Детальніше

Екологічний підхід до класифікації харчових продуктів та визначення їх складу

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Екологічний підхід до класифікації харчових продуктів та визначення їх складу
Экологический подход к классификации пищевых продуктов и определения их состава
The ecological approach to classification food products and determine their composition
 
Creator Тіхонова, Н. О.
Тихонова, Н. А
Tikhonova, N.
 
Subject ГМО
харчові добавки
продуктовий портфель
екологічність
харчові продукти
ГМО
продуктовый портфель
пищевые добавки
экологичность
пищевые продукты
GMO
food additives
business portfolio
environmental
food products
 
Description В даному розділі монографії:
- описано важливі фактори, які повинні враховувати підприємства харчової промисловості для забезпечення успішного формування продуктового портфелю;
- автором складено чітку, обґрунтовану, сучасну класифікацію харчових продуктів;
- розглянуто переваги та недоліки ГМО продуктів;
- описано існуючі добавки та питання повязані з їх використанням у виробництві харчової продукції.
В данном разделе монографии:
- описано важные факторы, которые должны учитывать предприятия пищевой промышленности для обеспечения успешного формирования продуктового портфеля;
- автором составлен четкую, обоснованную, современную классификацию пищевых продуктов;
- рассмотрены преимущества и недостатки ГМО продуктов;
- описано существующие добавки и вопросы связанные с их использованием в производстве пищевой продукции.
This section of the monograph includes:
- describtion of the important factors that should be take into account by food enterprises to ensure the successful formation of the product portfolio;
- author made clear, reasonable, modern classification of food products;
- the advantages and disadvantages of GM food are opened;
- describes the existing additives and issues associated with their using in the producing of food products.
 
Date 2013-11-12T08:52:02Z
2013-11-12T08:52:02Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Тіхонова, Н. О. Екологічний підхід до класифікації харчових продуктів та визначення їх складу / Н. О. Тіхонова // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення: монографія. - К.: Кондор-Видавництво, 2013. – 468 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11199
 
Language other