Методичні підходи до аналізу продовольчої безпеки
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Методичні підходи до аналізу продовольчої безпеки
Методические подходы к анализу продовольственной безопасности Methodological approaches to the analysis of food security |
|
Creator |
Тіхонова, А. С.
Тихонова, А. С. Tikhonova, A. |
|
Subject |
принципи продовольчої безпеки
індикаторі продовольчої безпеки продовольча безпека екологічність принципы продовольственной безопасности индикаторы продовольственной безопасности продовольственная безопасность экологичность principles of food security food security indicator food security environment |
|
Description |
В цьому розділі монографії: - розглянуто основні підходи українських та зарубіжних науковців до визначення принципів забезепчення продовольчої безпеки країни; - запропоновано ввести принцип екологічності в загальну систему принципів забезпечення продовольчої безпеки; - розглянуто первісні абсолютні показники продовольчої безпеки і інструменти їх державного регулювання; - досліджено різні підходи до визначення основних груп індикаторів продовольчої безпеки та методики їх визначечення. В этом разделе монографии : - рассмотрены основные подходы украинских и зарубежных ученых к определению принципов обеспечения продовольственной безопасности страны; - предложено ввести принцип экологичности в общую систему принципов обеспечения продовольственной безопасности; - рассмотрены первоначальные абсолютные показатели продовольственной безопасности и инструменты их государственного регулирования; - исследованы различные подходы к определению основных групп индикаторов продовольственной безопасности и методики их определения. This section of the monograph contains: - the basic approaches of Ukrainian and foreign scientists of determining the main principles of ensuring food security; - prompted the ecological principles into the overall system of ensuring food security; - the initial absolute levels of food insecurity and instruments of state regulation are opened ; - different approaches to major groups of food security indicators and methods of its designation are opened. |
|
Date |
2013-11-12T08:52:20Z
2013-11-12T08:52:20Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Тіхонова, А. С. Методичні підходи до аналізу продовольчої безпеки / А. С. Тіхонова // Продовольча безпека: сутність, стан та особливості забезпечення: монографія. - К.: Кондор-Видавництво, 2013. – 468 с.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11201 |
|
Language |
other
|
|