Запис Детальніше

Розширення асортименту низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розширення асортименту низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів
Расширение ассортимента низкокалорийных мясных полуфабрикатов
Expanding the range of low-calorie meat preparations
 
Creator Крепак, В. В.
Крепак, В. В.
Krepak, V.
Мензелевський, Є. В.
Мензелевский, Е. В.
Menzelevskyy, Е.
Фурсік, О. П.
Фурсик, О. П.
Fursik, О.
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
 
Subject пшеничні висівки
бамбукові волокна
напівфабрикати
пшеничные отруби
полуфабрикаты
бамбуковые волокна
wheat bran
bamboo fiber
semi-finished
 
Description Обґрунтовано виготовлення низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів з використанням пшеничних висівок як нових наповнювачів функціонального призначення та натуральних дієтичних волокон JustFiber на основі пагонів бамбука.Обосновано изготовления низкокалорийных мясных полуфабрикатов с использованием пшеничных отрубей как новых наполнителей функционального назначения и натуральных диетических волокон JustFiber на основе ветвей бамбука.It has been proved possibility making low-calorie meat products using wheat bran as new fillers and JustFiber -- natural dietary fiber from bamboo shoots.
 
Date 2013-11-12T10:20:37Z
2013-11-12T10:20:37Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Розширення асортименту низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів / В. В. Крепак, Є. В. Мензелевський, О. П. Фурсік, І. М. Страшинський // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю) з Харчової Науки, 23-24 травня 2013 р. — Л.: ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького, 2013 р. – С. 92-93.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11202
 
Language other