Розширення асортименту низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розширення асортименту низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів
Расширение ассортимента низкокалорийных мясных полуфабрикатов Expanding the range of low-calorie meat preparations |
|
Creator |
Крепак, В. В.
Крепак, В. В. Krepak, V. Мензелевський, Є. В. Мензелевский, Е. В. Menzelevskyy, Е. Фурсік, О. П. Фурсик, О. П. Fursik, О. Страшинський, І. М. Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. |
|
Subject |
пшеничні висівки
бамбукові волокна напівфабрикати пшеничные отруби полуфабрикаты бамбуковые волокна wheat bran bamboo fiber semi-finished |
|
Description |
Обґрунтовано виготовлення низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів з використанням пшеничних висівок як нових наповнювачів функціонального призначення та натуральних дієтичних волокон JustFiber на основі пагонів бамбука.Обосновано изготовления низкокалорийных мясных полуфабрикатов с использованием пшеничных отрубей как новых наполнителей функционального назначения и натуральных диетических волокон JustFiber на основе ветвей бамбука.It has been proved possibility making low-calorie meat products using wheat bran as new fillers and JustFiber -- natural dietary fiber from bamboo shoots.
|
|
Date |
2013-11-12T10:20:37Z
2013-11-12T10:20:37Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Розширення асортименту низькокалорійних м’ясних напівфабрикатів / В. В. Крепак, Є. В. Мензелевський, О. П. Фурсік, І. М. Страшинський // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю) з Харчової Науки, 23-24 травня 2013 р. — Л.: ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького, 2013 р. – С. 92-93.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11202 |
|
Language |
other
|
|