Запис Детальніше

Особливості м’яса диких тварин

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Особливості м’яса диких тварин
Особенности мяса диких животных
Features of the meat of wild animals
 
Creator Лозинський, І. Р.
Лозинский, И. Р.
Lozinski, I.
Коломієць, Р. А.
Коломиец, Р. А.
Kolomiec, R.
Куцевич, О. Ю.
Куцевич, А. Ю.
Kutsevich, O.
Страшинський, І. М.
Страшинский, И. М.
Strashynskyi, I.
 
Subject м'ясо диких тварин
нетрадиційні м’ясні вироби
мясо диких животных
нетрадиционные мясные изделия
meat of wild animals
alternative meat products
 
Description Доведено перспективність використання м’яса диких тварин для виробництва нетрадиційних м’ясних виробів.Доказана перспективность использования мяса диких животных для производства нетрадиционных мясных изделий. It has been proven perspectives of meat of wild animals for the production of alternative meat products.
 
Date 2013-11-12T10:20:51Z
2013-11-12T10:20:51Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Особливості м’яса диких тварин / І. Р. Лозинський, Р. А. Коломієць, О. Ю. Куцевич, І. М. Страшинський // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю) з Харчової Науки, 23-24 травня 2013 р. — Л.: ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького, 2013 р. — С. 93.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11203
 
Language other