Особливості м’яса диких тварин
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Особливості м’яса диких тварин
Особенности мяса диких животных Features of the meat of wild animals |
|
Creator |
Лозинський, І. Р.
Лозинский, И. Р. Lozinski, I. Коломієць, Р. А. Коломиец, Р. А. Kolomiec, R. Куцевич, О. Ю. Куцевич, А. Ю. Kutsevich, O. Страшинський, І. М. Страшинский, И. М. Strashynskyi, I. |
|
Subject |
м'ясо диких тварин
нетрадиційні м’ясні вироби мясо диких животных нетрадиционные мясные изделия meat of wild animals alternative meat products |
|
Description |
Доведено перспективність використання м’яса диких тварин для виробництва нетрадиційних м’ясних виробів.Доказана перспективность использования мяса диких животных для производства нетрадиционных мясных изделий. It has been proven perspectives of meat of wild animals for the production of alternative meat products.
|
|
Date |
2013-11-12T10:20:51Z
2013-11-12T10:20:51Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Особливості м’яса диких тварин / І. Р. Лозинський, Р. А. Коломієць, О. Ю. Куцевич, І. М. Страшинський // Матеріали студентської наукової конференції факультету харчових технологій та екології (з міжнародною участю) з Харчової Науки, 23-24 травня 2013 р. — Л.: ЛНУВМтаБТ імені С. З. Гжицького, 2013 р. — С. 93.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11203 |
|
Language |
other
|
|