Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production
Використання борошна люпину у технологіях ресторанної продукції Использование муки люпина в технологиях ресторанной продукции |
|
Creator |
Гребенюк, І. П.
Гребенюк, И. П. Hrebeniuk, I. Бондар, Н. П. Бондарь, Н. П. Bondar, N. Юрчук, Л. В. Юрчук, Л. В. Yurchuk, L. |
|
Subject |
харчовий люпин
пищевой люпин food lupine білок белок protein харчова цінність пищевая ценность nutritional value хімічний склад химический состав chemical composition ресторанний бізнес ресторанный бизнес restaurant business |
|
Description |
Досліджено використання харчового люпину у технологіях кулінарної продукції. Исследовано использование пищевого люпина в технологиях кулинарной продукции. Using of food lupine in culinary product technology has been investigated.
|
|
Date |
2013-10-29T14:14:16Z
2013-10-29T14:14:16Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Hrebeniuk, I. P. Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production / I. P. Hrebeniuk, N. P. Bondar, L. V. Yurchuk // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 239.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10811 |
|
Language |
en
|
|