Запис Детальніше

Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production
Використання борошна люпину у технологіях ресторанної продукції
Использование муки люпина в технологиях ресторанной продукции
 
Creator Гребенюк, І. П.
Гребенюк, И. П.
Hrebeniuk, I.
Бондар, Н. П.
Бондарь, Н. П.
Bondar, N.
Юрчук, Л. В.
Юрчук, Л. В.
Yurchuk, L.
 
Subject харчовий люпин
пищевой люпин
food lupine
білок
белок
protein
харчова цінність
пищевая ценность
nutritional value
хімічний склад
химический состав
chemical composition
ресторанний бізнес
ресторанный бизнес
restaurant business
 
Description Досліджено використання харчового люпину у технологіях кулінарної продукції. Исследовано использование пищевого люпина в технологиях кулинарной продукции. Using of food lupine in culinary product technology has been investigated.
 
Date 2013-10-29T14:14:16Z
2013-10-29T14:14:16Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Hrebeniuk, I. P. Lupine flour using in technology of restaurant industry establishment production / I. P. Hrebeniuk, N. P. Bondar, L. V. Yurchuk // NEEFood – 2013 : The Second North and East European Congress on Food : abstracts. − Kyiv, Ukraine: NUFT, 2013. – Р. 239.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/10811
 
Language en