Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства
Использование купажированных растительных масел в заведениях ресторанного хозяйства The use of blended vegetable oils in catering establishments |
|
Creator |
Задкова, О. С.
Задкова, А. С. Zadkova, O. Усатюк, С. І. Усатюк, С. И. Usatyuk, S. |
|
Subject |
купажовані рослинні олії
купажированные растительные масла blended vegetable oils жирні кислоти жирные кислоты fatty acids |
|
Description |
Розглянуто існуючі рецептури купажованих рослинних олій. Рассмотрены существующие рецептуры купажированных растительных масел. Currently available formulations of blended oils have been reviewed.
|
|
Date |
2013-11-14T09:00:39Z
2013-11-14T09:00:39Z 2013 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Задкова, О. С. Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства / О. С. Задкова, С. І. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали другої Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 147-149.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11253 |
|
Language |
uk_UK
|
|