Запис Детальніше

Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства
Использование купажированных растительных масел в заведениях ресторанного хозяйства
The use of blended vegetable oils in catering establishments
 
Creator Задкова, О. С.
Задкова, А. С.
Zadkova, O.
Усатюк, С. І.
Усатюк, С. И.
Usatyuk, S.
 
Subject купажовані рослинні олії
купажированные растительные масла
blended vegetable oils
жирні кислоти
жирные кислоты
fatty acids
 
Description Розглянуто існуючі рецептури купажованих рослинних олій. Рассмотрены существующие рецептуры купажированных растительных масел. Currently available formulations of blended oils have been reviewed.
 
Date 2013-11-14T09:00:39Z
2013-11-14T09:00:39Z
2013
 
Type Thesis
 
Identifier Задкова, О. С. Використання купажованих рослинних олій у закладах ресторанного господарства / О. С. Задкова, С. І. Усатюк // Здобутки, проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу : матеріали другої Всеукраїнської науково-практичної конференції, 29 жовтня 2013р. – К.: НУХТ, 2013. – С. 147-149.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11253
 
Language uk_UK