Запис Детальніше

The influence of technological treatments on physical and chemical structure of wine

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title The influence of technological treatments on physical and chemical structure of wine
Влияние технологических обработок виноматериалов на их физико-химический состав
Вплив технологічних обробок виноматеріалів на їх фізико-хімічний склад
 
Creator Бабич, І. М.
Бабич, И. М.
Babich, I.
 
Subject stabilizing
winemaking
wine
стабилизирующие вещества
вино
виноделие
стабілізуючі речовини
виноробство
вино
 
Description A necessary condition for the competitiveness of domestic wine in the international consumer market is to further increase the wine quality with extension of terms of the guaranteed stability up to 1.5 years.
Gelatin and bentonite are ones of the most common purifying and stabilizing preparations, which are widely used in the practice of winemaking. In this context, it is an important task of testing imported auxiliary products of new generation and their adaptation to the domestic winemaking.
Необхідною умовою забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних вин на міжнародному споживчому ринку є подальше підвищення їх якості із збільшенням термінів гарантованої стабільності до 1,5 років.
Одними з найбільш поширених препаратів осветляющего і стабілізуючого дії, що знайшли широке застосування в практиці виноробства, є желатин і бентоніт. У цьому зв'язку є актуальною задача апробації імпортних допоміжних препаратів нового покоління, адаптації їх до вітчизняному виноробству.

Необходимым условием обеспечения конкурентоспособности отечественных вин на международном потребительском рынке является дальнейшее повышение их качества с увеличением сроков гарантированной стабильности до 1,5 лет.
Одними из наиболее распространенных препаратов осветляющего и стабилизирующего действия, нашедших широкое применение в практике виноделия, являются желатин и бентонит. В этой связи является актуальной задача апробации импортных вспомогательных препаратов нового поколения, адаптации их к отечественному виноделию.
 
Date 2013-11-14T09:29:40Z
2013-11-14T09:29:40Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Babich, I. The influence of technological treatments on physical and chemical structure of wine / I. Babich // Ukrainian Journal of Food Science - K.: - 2013. - Volume 1. - Issue 1. - P. 100-105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11258
 
Language other