The influence of technological treatments on physical and chemical structure of wine
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
The influence of technological treatments on physical and chemical structure of wine
Влияние технологических обработок виноматериалов на их физико-химический состав Вплив технологічних обробок виноматеріалів на їх фізико-хімічний склад |
|
Creator |
Бабич, І. М.
Бабич, И. М. Babich, I. |
|
Subject |
stabilizing
winemaking wine стабилизирующие вещества вино виноделие стабілізуючі речовини виноробство вино |
|
Description |
A necessary condition for the competitiveness of domestic wine in the international consumer market is to further increase the wine quality with extension of terms of the guaranteed stability up to 1.5 years. Gelatin and bentonite are ones of the most common purifying and stabilizing preparations, which are widely used in the practice of winemaking. In this context, it is an important task of testing imported auxiliary products of new generation and their adaptation to the domestic winemaking. Необхідною умовою забезпечення конкурентоспроможності вітчизняних вин на міжнародному споживчому ринку є подальше підвищення їх якості із збільшенням термінів гарантованої стабільності до 1,5 років. Одними з найбільш поширених препаратів осветляющего і стабілізуючого дії, що знайшли широке застосування в практиці виноробства, є желатин і бентоніт. У цьому зв'язку є актуальною задача апробації імпортних допоміжних препаратів нового покоління, адаптації їх до вітчизняному виноробству. Необходимым условием обеспечения конкурентоспособности отечественных вин на международном потребительском рынке является дальнейшее повышение их качества с увеличением сроков гарантированной стабильности до 1,5 лет. Одними из наиболее распространенных препаратов осветляющего и стабилизирующего действия, нашедших широкое применение в практике виноделия, являются желатин и бентонит. В этой связи является актуальной задача апробации импортных вспомогательных препаратов нового поколения, адаптации их к отечественному виноделию. |
|
Date |
2013-11-14T09:29:40Z
2013-11-14T09:29:40Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Babich, I. The influence of technological treatments on physical and chemical structure of wine / I. Babich // Ukrainian Journal of Food Science - K.: - 2013. - Volume 1. - Issue 1. - P. 100-105.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11258 |
|
Language |
other
|
|