Запис Детальніше

Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей
Использование эфирного масла розы и гринделии в эмульсиях прямого типа и изучение их консервирующих свойств
Application of rose essential oil and grindelia in emultions of direct type and determination of their properties as preserving product
 
Creator Макаренко, О. Г.
Макаренко, А. Г.
Makarenko, O.
Мірошников, О. М.
Мирошников, О. Н.
Miroshnikov, O.
Бондарєва, В. Й.
Бондарева, В. И.
Bondarev, V.
 
Subject candida albicans
malassezia
ефірна олія
троянда
грінделія
емульсія
candida albicans
malassezia
эфирное масло
роза
гринделия
эмульсионная система
candida albicans
malassezia
essential oil
rosе
grindely
emulsion system
 
Description У даній роботі з допомогою тест-культур дріжджів Candida albicans та грибів роду Malassezia визначалась можливість використання в емульсійних системах в якості консервую чого засобу нативних ефірних олій. В данной работе с помощью тест-культур дрожжей Candida albicans и грибов рода Malassezia определялась возможность использования в эмульсионных системах природных эфирных масел в качестве консервирующего средства. This paper considered native properties of rose essential oil and grindely and the possibility of using them as substitutes for chemical preservatives in cosmetics a short shelf life. Experiments were conducted using test-cultures candida albicans and fungi of the genus malassezia.
 
Date 2013-11-14T09:30:20Z
2013-11-14T09:30:20Z
2013
 
Type Article
 
Identifier Макаренко, О. Г. Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей / О. Г. Макаренко, О. М. Мірошников, В. Й. Бондарева // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 17-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11263
 
Language other