Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей
Использование эфирного масла розы и гринделии в эмульсиях прямого типа и изучение их консервирующих свойств Application of rose essential oil and grindelia in emultions of direct type and determination of their properties as preserving product |
|
Creator |
Макаренко, О. Г.
Макаренко, А. Г. Makarenko, O. Мірошников, О. М. Мирошников, О. Н. Miroshnikov, O. Бондарєва, В. Й. Бондарева, В. И. Bondarev, V. |
|
Subject |
candida albicans
malassezia ефірна олія троянда грінделія емульсія candida albicans malassezia эфирное масло роза гринделия эмульсионная система candida albicans malassezia essential oil rosе grindely emulsion system |
|
Description |
У даній роботі з допомогою тест-культур дріжджів Candida albicans та грибів роду Malassezia визначалась можливість використання в емульсійних системах в якості консервую чого засобу нативних ефірних олій. В данной работе с помощью тест-культур дрожжей Candida albicans и грибов рода Malassezia определялась возможность использования в эмульсионных системах природных эфирных масел в качестве консервирующего средства. This paper considered native properties of rose essential oil and grindely and the possibility of using them as substitutes for chemical preservatives in cosmetics a short shelf life. Experiments were conducted using test-cultures candida albicans and fungi of the genus malassezia.
|
|
Date |
2013-11-14T09:30:20Z
2013-11-14T09:30:20Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Макаренко, О. Г. Застосування ефірної олії троянди та грінделії в емульсіях прямого типу та вивчення їх консервуючих властивостей / О. Г. Макаренко, О. М. Мірошников, В. Й. Бондарева // Харчова промисловість. - 2013. - № 14. - С. 17-19.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11263 |
|
Language |
other
|
|