Запис Детальніше

Влияние параметров воздуха на процесс конвективной сушки длиннотрубчатых макаронных изделий в плоских кассетах

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние параметров воздуха на процесс конвективной сушки длиннотрубчатых макаронных изделий в плоских кассетах
Вплив параметрів повітря на процес конвективного сушіння довготрубчастих макаронних виробів в плоских кассетах
The influence of process parameters on air convection drying long tubular pasta in flat tapes
 
Creator Буляндра, О. Ф.
Буляндра, А. Ф.
Bulyandra, O.
Таранов, І. Т.
Таранов, И. Т.
Taranov, I.
Володарський, О. В.
Володарский, А. В.
Volodarskij, О.
 
Subject конвекція
конвекция
сonvection
сушка
сушка
drying
 
Description Встановлено аналітичні співвідношення, що визначають тривалість процесу конвективного сушіння в плоских касетах довготрубчастих макаронних виробів вищого і I сортів залежно від параметрів сушильного агента - повітря. Експерименти проводилися на спеціальній установці. Тривалість реверсій для трьох періодів сушіння була прийнята для виробів I сорту - 20 хв, вищого - 15 хв. Періоди сушіння приймалися умовно. У першому періоді вологовміст макаронів змінюється від 40 до 28%, у другому - від 28 до 18%, в третьому - від 18 до 15%.
Установлены аналитические соотношения, определяющие длительность процесса конвективной сушки в плоских кассетах длиннотрубчатых макаронных изделий высшего и I сортов в зависимости от параметров сушильного агента - воздуха. Эксперименты проводились на специальной установке. Продолжительность реверсий для трех периодов сушки была принята для изделий I сорта - 20 мин, высшего - 15 мин. Периоды сушки принимались условно. В первом периоде влагосодержание макарон изменяется от 40 до 28% , во втором – от 28 до 18%, в третьем - от 18 до 15%.

Established analytical relationships that determine the duration of the process of convective drying in flat tapes dlinnotrubchatyh pasta senior and I grades, depending on the parameters of a drying agent - air. The experiments were carried out in a special unit. The duration of reversion to the three periods of drying has been accepted for items I grade - 20 minutes, the highest - 15 min. Drying periods were accepted conditionally. In the first period of pasta moisture content varies from 40 to 28%, in the second - from 28 to 18%, the third - from 18 to 15%.
 
Date 2013-11-14T10:40:23Z
2013-11-14T10:40:23Z
1973
 
Type Article
 
Identifier Буляндра, А. Ф. Влияние параметров воздуха на процесс конвективной сушки длиннотрубчатых макаронных изделий в плоских кассетах / А. Ф. Буляндра, И. Т. Таранов, А. В. Володарский// Хлебопекарная и макаронная промышленность : реферативный сборник. – 1973. - № 6. - C. 12-16.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11269