Запис Детальніше

Виробництво галактину з кролячого м'яса

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Виробництво галактину з кролячого м'яса
Производство галактину из кроличьего мяса
Production galaktin of rabbit meat
 
Creator Карпова, Т. О.
Карпова, Т. О.
Karpova, T.
Гулик, Х. М.
Гулик, Х. М.
Gulick, H.
Довженко, С. О.
Довженко, С. А.
Dovzhenko, S.
Пешук, Л. В.
Пешук, Л. В.
Peshuk, L.
Москалюк, О. Є.
Москалюк, О. Е.
Moskalyuk, O.
 
Subject делікатесна продукція
показники якості продукту
деликатесная продукция
показатели качества продукта
delicacy products indicators of the
quality of the product
 
Description У зв’язку зі скороченням ресурсів основних видів м'ясної сировини, актуальною стає проблема не тільки її раціонального використання, але й залучення додаткових сировинних джерел в Україні. Використання кролятини й зайчатини при виготовленні галактину дає можливість розробити делікатесний продукт із заданим фізико-хімічним складом та досягти оптимальних показників якості продукту.
В связи с сокращением ресурсов основных видов мясного сырья, актуальной становится проблема не только ее рационального использования, но и привлечение дополнительных сырьевых источников в Украине. Использование крольчатины и зайчатины при изготовлении галактину дает возможность разработать деликатесный продукт с заданным физико-химическим составом и достичь оптимальных показателей качества продукта.
In connection with reduction of the resources of the basic kinds of raw meat urgent problem not only of its rational use, and attraction of additional sources of raw materials in Ukraine. Using rabbit and hare in the manufacture of galaktin gives the opportunity to develop a delicatessen product with specified physical-chemical composition and achieve optimum product quality.
 
Date 2013-11-14T09:30:42Z
2013-11-14T09:30:42Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Виробництво галактину з кролячого м'яса / Т. О. Карпова, Х. М. Гулик, С. О. Довженко та ін. // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 12 –13 квітня 2010 р. – К.: НУХТ, 2010. – С. 83.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11266
 
Language other