Дослідження можливості використання м'яса диких тварин в технології фаршевих, делікатесних м'ясопродуктів та напівфабрикатів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження можливості використання м'яса диких тварин в технології фаршевих, делікатесних м'ясопродуктів та напівфабрикатів
Возможности использования мяса диких животных в технологии фаршевых, деликатесных мясопродуктов и полуфабрикатов Study of possibilities of use of meat of wild animals in technology stuff, deli meat products and semi-finished products |
|
Creator |
Чайка, Ю. М.
Чайка, Ю. М. Chaika, Y. Шміголь, Т. Ю. Шмиголь, Т. Ю. Hmigol, T. Москалюк, О. Є. Москалюк, О. Е. Moskalyuk, O. |
|
Subject |
нетрадиційна сировина
м'ясопродукти нетрадиционная сырье мясопродукты alternative raw materials meat products |
|
Description |
Сучасні технології передбачають підвищення функціонально-технологічних властивостей м’ясних продуктів з використанням нетрадиційної сировини, а саме м’ясо оленя, страуса, дикого кабана та зайця для виробництва делікатесних комбінованих м'ясопродуктів. Нові відомості по використанню нетрадиційної сировини представляють певну зацікавленість щодо перспективи в зміцненні сировинної бази м'ясної промисловості, в забезпеченні тваринним білком, підвищенні біологічної цінності та виходу продукту. Современные технологии предусматривают повышение функционально-технологических свойств мясных продуктов с использованием нетрадиционного сырья, а именно мясо оленя, страуса, дикого кабана и зайца для производства деликатесных комбинированных мясопродуктов. Новые сведения по использованию нетрадиционного сырья представляют определенную заинтересованность относительно перспективы в укреплении сырьевой базы мясной промышленности, в обеспечении животным белком, повышении биологической ценности и выхода продукта. Modern technologies are designed to increase functional and technological properties of meat products using non-traditional raw materials, namely the meat of a deer, ostrich, wild boar and hare for the production of delicious combination of meat products. New information on the use of alternative raw materials represent a certain interest on the prospects for strengthening the resource base of the meat industry, in the provision of animal protein, increasing the biological value and the release of the product. |
|
Date |
2013-11-14T09:29:33Z
2013-11-14T09:29:33Z 2010 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Чайка, Ю. М. Дослідження можливості використання м'яса диких тварин в технології фаршевих, делікатесних м'ясопродуктів та напівфабрикатів / Ю. М. Чайка, Т. Ю. Шміголь, О. Є. Москалюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 12 –13 квітня 2010 р. – К.: НУХТ, 2010. – Ч. 2. – С. 80-81.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11257 |
|
Language |
other
|
|