Запис Детальніше

Дослідження можливості використання м'яса диких тварин в технології фаршевих, делікатесних м'ясопродуктів та напівфабрикатів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження можливості використання м'яса диких тварин в технології фаршевих, делікатесних м'ясопродуктів та напівфабрикатів
Возможности использования мяса диких животных в технологии фаршевых, деликатесных мясопродуктов и полуфабрикатов
Study of possibilities of use of meat of wild animals in technology stuff, deli meat products and semi-finished products
 
Creator Чайка, Ю. М.
Чайка, Ю. М.
Chaika, Y.
Шміголь, Т. Ю.
Шмиголь, Т. Ю.
Hmigol, T.
Москалюк, О. Є.
Москалюк, О. Е.
Moskalyuk, O.
 
Subject нетрадиційна сировина
м'ясопродукти
нетрадиционная сырье
мясопродукты
alternative raw materials
meat products
 
Description Сучасні технології передбачають підвищення функціонально-технологічних властивостей м’ясних продуктів з використанням нетрадиційної сировини, а саме м’ясо оленя, страуса, дикого кабана та зайця для виробництва делікатесних комбінованих м'ясопродуктів. Нові відомості по використанню нетрадиційної сировини представляють певну зацікавленість щодо перспективи в зміцненні сировинної бази м'ясної промисловості, в забезпеченні тваринним білком, підвищенні біологічної цінності та виходу продукту.
Современные технологии предусматривают повышение функционально-технологических свойств мясных продуктов с использованием нетрадиционного сырья, а именно мясо оленя, страуса, дикого кабана и зайца для производства деликатесных комбинированных мясопродуктов. Новые сведения по использованию нетрадиционного сырья представляют определенную заинтересованность относительно перспективы в укреплении сырьевой базы мясной промышленности, в обеспечении животным белком, повышении биологической ценности и выхода продукта.
Modern technologies are designed to increase functional and technological properties of meat products using non-traditional raw materials, namely the meat of a deer, ostrich, wild boar and hare for the production of delicious combination of meat products. New information on the use of alternative raw materials represent a certain interest on the prospects for strengthening the resource base of the meat industry, in the provision of animal protein, increasing the biological value and the release of the product.
 
Date 2013-11-14T09:29:33Z
2013-11-14T09:29:33Z
2010
 
Type Thesis
 
Identifier Чайка, Ю. М. Дослідження можливості використання м'яса диких тварин в технології фаршевих, делікатесних м'ясопродуктів та напівфабрикатів / Ю. М. Чайка, Т. Ю. Шміголь, О. Є. Москалюк // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 76-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів, 12 –13 квітня 2010 р. – К.: НУХТ, 2010. – Ч. 2. – С. 80-81.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11257
 
Language other