М'ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
М'ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування
Мясо-растительные полуфабрикаты - комплексные полноценные продукты питания Meat and vegetable semi - integrated full of food |
|
Creator |
Гащук, О. І.
Гащук, А. И. Haschuk, O. Москалюк, О. Є. Москалюк, О. Е. Moskalyuk, O. |
|
Subject |
біологічна цінність
показники якості технології м'ясо-рослинні напівфабрикати биологическая ценность показатели качества технологи мясо-растительные полуфабрикаты semi-finished products biological value quality indicators technology meat and vegetable |
|
Description |
Одним з шляхів створення нових м’ясопродуктів підвищеної харчової цінності є комбінування тваринної сировини з сировиною рослинного походження. Таке поєднання дозволяє знизити калорійність, та одночасно, вміст холестерину і ненасичених жирних кислот, продукти збагачуються природними біологічно активними речовинами, рослинними білками, вуглеводами, вітамінами, мінералами, баластними речовинами та іншими сполуками, необхідними для нормального функціонування організму людини. Одним из путей создания новых мясопродуктов повышенной пищевой ценности является комбинирование животного сырья с сырьем растительного происхождения. Такое сочетание позволяет снизить калорийность, и одновременно, содержание холестерина и ненасыщенных жирных кислот, продукты обогащаются природными биологически активными веществами, растительными белками, углеводами, витаминами, минералами, балластными веществами и другими соединениями, необходимыми для нормального функционирования организма человека. One of the ways to develop new meat products of high nutritional value is a combination of animal origin, raw materials of plant origin. Such combination allows to reduce calorie content, and simultaneously, cholesterol and fatty acids, products enriched natural biologically active substances, vegetable protein, carbohydrates, vitamins, minerals, dietary fibre and other compounds necessary for normal functioning of an organism. |
|
Date |
2013-11-14T09:29:26Z
2013-11-14T09:29:26Z 2013 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гащук, О. І. М'ясо-рослинні напівфабрикати - комплексні повноцінні продукти харчування / О. І. Гащук, О. Є. Москалюк // Науковий вісник ЛНУВМБ ім. С. З. Гжицького. - 2013. - Том 15. - № 3 (57). - Ч. 4. – С. 42-46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11256 |
|
Language |
other
|
|