Запис Детальніше

Numerical simulation of energy dissipation in mixing process of bread dough

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Numerical simulation of energy dissipation in mixing process of bread dough
Моделювання дисипації енергії в процесі змішання хлібного тіста
Моделирование диссипации энергии в процессе смешения хлебного теста
 
Creator Luchian, M.
Litovchenko, I.
Stefanov, S.
Csatlos, C.
Лучіан, М. І.
Литовченко, І. М.
Стефанов, С.
Чатлос, Ц.
Лучиан, М. И.
Литовченко, И. Н.
Стефанов, С.
Чатлос, Ц.
 
Subject mixing
bread dough
numerical simulation
змішування
тісто
чисельне моделювання
смешивание
тесто
численное моделирование
 
Description Mixing theory is important for its relevance in understanding some of the most fundamental problems involving bread dough flows, and for its practical impact in connection with bakery industry and other food industries. The aim of this article is to develop advanced technology for numerical simulation of bread dough mixing process, in order to provide a predictive capability of optimum design parameters of dough mixers using Computational Fluid Dynamics code named Flow Vision.Теорія змішування важлива для розуміння деяких із найбільш фундаментальних проблем, пов'язаних з потоками теста, та його практичного впливу на розвиток хлібопекарської промисловості та інших галузей харчової промисловості. Метою даної статті є розробка передових технологій чисельного моделювання процесу змішування тесту, для забезпечення можливості прогнозування оптимальних параметрів конструкції тестозмішувача. використано пакет обчислювальної гідродинаміки flow vision.Теория смешивания важна для понимания некоторых из наиболее фундаментальных проблем, связанных с потоками теста, и для его практического влияния на развитие хлебопекарной промышленности и других отраслей пищевой промышленности. Целью данной статьи является
разработка передовых технологий численного моделирования процесса смешивания теста, для обеспечения возможности прогнозирования оптимальных параметров конструкции тестосмесителей. использована пакет вычислительной гидродинамики Flow Vision.
 
Date 2013-07-04T14:39:08Z
2013-07-04T14:39:08Z
2012
 
Type Article
 
Identifier Numerical simulation of energy dissipation in mixing process of bread dough / M. I. Luchian, I. Litovchenko, S. Stefanov, C. Csatlos // Journal of EcoAgriTourism, Proceeding of BIOATLAS. - conference. - 2012. - Vol. 8., no. 2. (25). - P. 67-70.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/8927
 
Language other