Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів
Исследование использования растительного сырья -источника пищевых волокон при производстве кондитерских изделий Research using vegetable raw source dietary fibers in the manufacture of confectionery |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Оболкіна, В. І. Кохан (Гавва), О. О. Залевська, Н. О. Кияниця, С. Г. Дорохович, А. Н. Оболкина, В. И. Кохан (Гавва), Е. А. Залевская, Н. А. Кияница, С. Г. Dorohovich, A. Obolkina, V. Kokhan (Gavva), O. Zalevska, N. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
харчові волокна
набухання начинка гідратація в’язкість пищевые волокна набухание начинка гидратация вязкость dietary fibers soaking topping hydration viscosity |
|
Description |
В статті наведені результати досліджень основних технологічних властивостей рослинних порошків (здатності до набухання, гідрофільності, в’язкості, густини начинок). На основі цих досліджень встановлена можливість збагачення харчовими волокнами фруктових начинок, помадних та кремово-збивних цукерок. В статье представлены результаты исследований основных технологических свойств растительных порошков (способность к набуханию, гидратация, вязкость, плотность начинок). На основании этих исследований установлена возможность обогащения пищевыми волокнами фруктовых начинок, помадных и кремово-сбивных конфет. The article presents results research the basics technological properties of vegetable powders (soaking, hydration, viscosity, density toppings). Based on these studies, the possibility of enrichment dietary fiber fruit toppings, fondant and aerated creamy sweets.
|
|
Date |
2013-11-15T08:30:53Z
2013-11-15T08:30:53Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, Н. О. Залевська, С. Г. Кияниця // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, 2004 р. - Х. : ХНТУСГ, 2004. - С. 159-165.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11323 |
|
Language |
uk_UK
|
|