Запис Детальніше

Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів
Исследование использования растительного сырья -источника пищевых волокон при производстве кондитерских изделий
Research using vegetable raw source dietary fibers in the manufacture of confectionery
 
Creator Дорохович, А. М.
Оболкіна, В. І.
Кохан (Гавва), О. О.
Залевська, Н. О.
Кияниця, С. Г.
Дорохович, А. Н.
Оболкина, В. И.
Кохан (Гавва), Е. А.
Залевская, Н. А.
Кияница, С. Г.
Dorohovich, A.
Obolkina, V.
Kokhan (Gavva), O.
Zalevska, N.
Kyianytsia, S.
 
Subject харчові волокна
набухання
начинка
гідратація
в’язкість
пищевые волокна
набухание
начинка
гидратация
вязкость
dietary fibers
soaking
topping
hydration
viscosity
 
Description В статті наведені результати досліджень основних технологічних властивостей рослинних порошків (здатності до набухання, гідрофільності, в’язкості, густини начинок). На основі цих досліджень встановлена можливість збагачення харчовими волокнами фруктових начинок, помадних та кремово-збивних цукерок. В статье представлены результаты исследований основных технологических свойств растительных порошков (способность к набуханию, гидратация, вязкость, плотность начинок). На основании этих исследований установлена возможность обогащения пищевыми волокнами фруктовых начинок, помадных и кремово-сбивных конфет. The article presents results research the basics technological properties of vegetable powders (soaking, hydration, viscosity, density toppings). Based on these studies, the possibility of enrichment dietary fiber fruit toppings, fondant and aerated creamy sweets.
 
Date 2013-11-15T08:30:53Z
2013-11-15T08:30:53Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Дослідження використання рослинної сировини – джерела харчових волокон при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, Н. О. Залевська, С. Г. Кияниця // Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв : Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка, 2004 р. - Х. : ХНТУСГ, 2004. - С. 159-165.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11323
 
Language uk_UK