Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробів
Синергизм гидроколлоидов и возможности использования различных синергетических пар при производстве кондитерских изделий Synergism of hydrocolloids and the use of different pairs of synergistic in confectionery products |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Оболкіна, В. І. Кохан (Гавва), О. О. Кияниця, С. Г. Дорохович, А. Н. Оболкина, В. И. Кохан (Гавва), Е. А. Кияница, С. Г. Dorohovich, A. Obolkina, V. Kokhan (Gavva), O. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
синергізм
структуроутворювач температура гідратація в’язкість синергизм структурообразователь температура гидратация вязкость synergism the structuring temperature hydration viscosity |
|
Description |
В статті наведені результати досліджень зміни основних властивостей нових структуроутворювачів для кондитерської промисловості в залежності від технологічних факторів. На основі досліджень встановлені синергетичні комбінації гідроколоїдів. В статье представлены результаты исследований изменения основных свойств новых структурообразователей для кондитерской промышленности в зависимости от технологических факторов. На основе исследований установлены синергетические комбинации гидроколлоидов. The article presents results change research the basic properties of new structuring for the confectionery industry depends on technological factors. On the basis of investigations have revealed the synergistic combination of hydrocolloids.
|
|
Date |
2013-11-15T08:46:13Z
2013-11-15T08:46:13Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, С. Г. Кияниця // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Міжвузівська науково-практична конференція — П. : ПУСКУ, 2004. — С. 307-310.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11325 |
|
Language |
uk_UK
|
|