Запис Детальніше

Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробів
Синергизм гидроколлоидов и возможности использования различных синергетических пар при производстве кондитерских изделий
Synergism of hydrocolloids and the use of different pairs of synergistic in confectionery products
 
Creator Дорохович, А. М.
Оболкіна, В. І.
Кохан (Гавва), О. О.
Кияниця, С. Г.
Дорохович, А. Н.
Оболкина, В. И.
Кохан (Гавва), Е. А.
Кияница, С. Г.
Dorohovich, A.
Obolkina, V.
Kokhan (Gavva), O.
Kyianytsia, S.
 
Subject синергізм
структуроутворювач
температура
гідратація
в’язкість
синергизм
структурообразователь
температура
гидратация
вязкость
synergism
the structuring
temperature
hydration
viscosity
 
Description В статті наведені результати досліджень зміни основних властивостей нових структуроутворювачів для кондитерської промисловості в залежності від технологічних факторів. На основі досліджень встановлені синергетичні комбінації гідроколоїдів. В статье представлены результаты исследований изменения основных свойств новых структурообразователей для кондитерской промышленности в зависимости от технологических факторов. На основе исследований установлены синергетические комбинации гидроколлоидов. The article presents results change research the basic properties of new structuring for the confectionery industry depends on technological factors. On the basis of investigations have revealed the synergistic combination of hydrocolloids.
 
Date 2013-11-15T08:46:13Z
2013-11-15T08:46:13Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Синергізм гідроколоїдів та можливості використання різних синергетичних пар при виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, С. Г. Кияниця // Проблеми техніки і технології харчових виробництв : Міжвузівська науково-практична конференція — П. : ПУСКУ, 2004. — С. 307-310.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11325
 
Language uk_UK