Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві
Использование гидроколлоидов в кондитерском производстве The use of hydrocolloids in the confectionery industry |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Оболкіна, В. І. Кохан (Гавва), О. О. Кияниця, С. Г. Дорохович, А. Н. Оболкина, В. И. Кохан (Гавва), Е. А. Кияница, С. Г. Dorohovich, A. Obolkina, V. Kokhan (Gavva), O. Kyianytsia, S. |
|
Subject |
синергізм
структуроутворювач температура гідратація в’язкість синергизм структурообразователь температура гидратация вязкость synergism temperature the structuring hydration viscosity |
|
Description |
В статті наведені результати досліджень основних технологічних властивостей гідроколоїдів різного походження. На основі досліджень встановлені синергетичні комбінації гідроколоїдів, що збільшують в’язкість розчинів гідроколоїдів або утворюють драглі. В статье представлены результаты исследований основных технологических свойств гидроколлоидов различного происхождения. На основе исследований установлены синергетические комбинации гидроколлоидов, которые увеличивают вязкость растворов гидроколлоидов или образуют студни. The article presents results change research the basic technological properties of hydrocolloids different origin. On the basis of investigations have revealed the synergistic combination of hydrocolloids that enhance the viscosity of the solutions form gels or hydrocolloids. |
|
Date |
2013-11-15T08:52:11Z
2013-11-15T08:52:11Z 2005 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Кохан (Гавва), С. Г. Кияниця // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.— 2005. — № 2. — С. 9-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11327 |
|
Language |
uk_UK
|
|