Запис Детальніше

Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві
Использование гидроколлоидов в кондитерском производстве
The use of hydrocolloids in the confectionery industry
 
Creator Дорохович, А. М.
Оболкіна, В. І.
Кохан (Гавва), О. О.
Кияниця, С. Г.
Дорохович, А. Н.
Оболкина, В. И.
Кохан (Гавва), Е. А.
Кияница, С. Г.
Dorohovich, A.
Obolkina, V.
Kokhan (Gavva), O.
Kyianytsia, S.
 
Subject синергізм
структуроутворювач
температура
гідратація
в’язкість
синергизм
структурообразователь
температура
гидратация
вязкость
synergism
temperature
the structuring
hydration
viscosity
 
Description В статті наведені результати досліджень основних технологічних властивостей гідроколоїдів різного походження. На основі досліджень встановлені синергетичні комбінації гідроколоїдів, що збільшують в’язкість розчинів гідроколоїдів або утворюють драглі. В статье представлены результаты исследований основных технологических свойств гидроколлоидов различного происхождения. На основе исследований установлены синергетические комбинации гидроколлоидов, которые увеличивают вязкость растворов гидроколлоидов или образуют студни. The article presents results change research the basic technological properties of hydrocolloids different origin.
On the basis of investigations have revealed the synergistic combination of hydrocolloids that enhance the viscosity of the solutions form gels or hydrocolloids.
 
Date 2013-11-15T08:52:11Z
2013-11-15T08:52:11Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Використання гідроколоїдів у кондитерському виробництві / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Кохан (Гавва), С. Г. Кияниця // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.— 2005. — № 2. — С. 9-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11327
 
Language uk_UK