Запис Детальніше

Використання харчових волокон у виробництві кондитерських виробів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання харчових волокон у виробництві кондитерських виробів
Использование пищевых волокон при производстве кондитерских изделий
Use of dietary fibers for manufacture of confectionery products
 
Creator Дорохович, А. М.
Оболкіна, В. І.
Кохан (Гавва), О. О.
Своєволіна, Г. В.
Дорохович, А. Н.
Оболкина, В. И.
Кохан (Гавва), Е. А.
Своеволина, Г. В.
Dorohovich, A.
Obolkina, V.
Kokhan (Gavva), O.
Svoevolina, G.
 
Subject харчові волокна
набухання
температура
гідратація
в’язкість
пищевые волокна
набухание
температура
гидратация
вязкость
dietary fiber
swelling
temperature
hydration
viscosity
 
Description В статті наведені результати досліджень технологічних властивостей порошків з рослинної сировини, що багата рослинними волокнами. На основі цих досліджень визначено раціональне дозування досліджуваних порошків при виробництві фруктових та молочних начинок для печива та пряників; а також при виробництві неглазурованих помадних цукерок.
В статье представлены результаты исследований технологических свойств порошков из растительного сырья, богатого растительными волокнами. На основе этих исследований установлены рациональные дозировки исследуемых порошков при производстве фруктовых и молочных начинок для печенья и пряников, а также при производстве неглазированных помадных конфет. The article presents results change research the technological properties of powder from plant materials rich in dietary fibers.
On the basis these investigations are set rational dosing of powders the investigated in the production of dairy and fruit toppings for biscuits and gingerbread as well as in the production of unglazed fondant sweets.
 
Date 2013-11-15T08:55:06Z
2013-11-15T08:55:06Z
2005
 
Type Article
 
Identifier Використання харчових волокон у виробництві кондитерських виробів / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, Г. В. Своєволіна // Экотрофология. Современные проблемы : І Международная научно-практическая конференция. — БЦ.: БЦДАУ, 2005. — С. 82-84.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11328
 
Language uk_UK