Запис Детальніше

Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок
Влияние упаковочных материалов на срок хранения неглазированных помадных конфет
Influence of packaging materials on the shelf life of unglazed fondant sweets
 
Creator Дорохович, А. М.
Кохан (Гавва), О. О.
Дорохович, А. Н.
Кохан (Гавва), Е. А.
Dorohovich, A.
Kokhan (Gavva), O.
 
Subject термін зберігання
помадні цукерки
пакувальний матеріал
поліпропілен
консистенція
срок хранения
помадные конфеты
упаковочный материал
полипропилен
консистенция
shelf life
fondant sweets
packaging material
polypropylene
consistence
 
Description В статті наведені результати досліджень впливу різних пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок. Встановлена доцільність використання матеріалів на основі поліпропілену, що дозволяє зберегти початкову консистенцію цукерок більш тривалий час в порівнянні з іншими пакувальними матеріалами. В статье представлены результаты исследований влияния различных упаковочных материалов на срок хранения неглазированных помадных конфет. Установлена целесообразность использования материалов на основе полипропилена, что позволяет сохранить начальную консистенцию конфет более длительный срок по сравнению с другими упаковочными материалами. The article presents results researches of influence of packaging materials on the shelf life of unglazed fondant sweets. The expediency of use material based on polypropylene, that allows keeping the initial consistence sweets longer compared to other packaging.
 
Date 2013-11-15T08:56:37Z
2013-11-15T08:56:37Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок / А. М. Дорохович, О. О. Гавва // Упаковка. – 2004. - № 1. – С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11329
 
Language uk_UK