Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок
Влияние упаковочных материалов на срок хранения неглазированных помадных конфет Influence of packaging materials on the shelf life of unglazed fondant sweets |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Кохан (Гавва), О. О. Дорохович, А. Н. Кохан (Гавва), Е. А. Dorohovich, A. Kokhan (Gavva), O. |
|
Subject |
термін зберігання
помадні цукерки пакувальний матеріал поліпропілен консистенція срок хранения помадные конфеты упаковочный материал полипропилен консистенция shelf life fondant sweets packaging material polypropylene consistence |
|
Description |
В статті наведені результати досліджень впливу різних пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок. Встановлена доцільність використання матеріалів на основі поліпропілену, що дозволяє зберегти початкову консистенцію цукерок більш тривалий час в порівнянні з іншими пакувальними матеріалами. В статье представлены результаты исследований влияния различных упаковочных материалов на срок хранения неглазированных помадных конфет. Установлена целесообразность использования материалов на основе полипропилена, что позволяет сохранить начальную консистенцию конфет более длительный срок по сравнению с другими упаковочными материалами. The article presents results researches of influence of packaging materials on the shelf life of unglazed fondant sweets. The expediency of use material based on polypropylene, that allows keeping the initial consistence sweets longer compared to other packaging.
|
|
Date |
2013-11-15T08:56:37Z
2013-11-15T08:56:37Z 2004 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Вплив пакувальних матеріалів на термін зберігання неглазурованих помадних цукерок / А. М. Дорохович, О. О. Гавва // Упаковка. – 2004. - № 1. – С. 12-13.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11329 |
|
Language |
uk_UK
|
|