Дослідження можливостей продовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження можливостей продовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»
Исследование возможностей увеличения срока хранения неглазированных молочных конфет типа «Коровка» Investigation of the possibilities of increasing the shelf life of dairy sweets unglazed like "Korovka" |
|
Creator |
Кохан (Гавва), О. О.
Дорохович, А. М. Кохан (Гавва), Е. А. Дорохович, А. Н. Kokhan (Gavva), O. Dorohovich, A. |
|
Subject |
аморфна маса
гігроскопічні речовини фруктоза термін зберігання скоринка аморфная масса гигроскопические вещества фруктоза срок хранения корочка amorphous mass hygroscopic agents fructose shelf life crust |
|
Description |
Основним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічного моносахариди фруктози на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування фруктози на основі досліджень зміни товщини скоринки молочної цукерки під час її зберігання. Основным процессом, что обуславливает срок хранения молочных неглазированных конфет, является их очерствение. Экспериментально установлено положительное влияние гигроскопического моносахарида фруктозы на продление срока хранения молочных конфет. Установлены рациональные дозировки фруктозы на основе исследований изменения толщины корочки молочной конфеты во время ее хранения. The basic process that determines the shelf life of unglazed dairy sweets is their hardening. Experimentally positive influence hygroscopic monosaccharide fructose for an extension of storage of dairy sweets. Installed rational dosage of fructose-based studies of changes in the thickness of the crust dairy sweets during storage.
|
|
Date |
2013-11-15T09:02:04Z
2013-11-15T09:02:04Z 2005 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Гавва, О. О. Дослідження можливостей подовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка» / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : ІХ-а науково-технічна конференція, 2005р.— К. : НУХТ, 2005. — Ч. І. - С. 116-117.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11330 |
|
Language |
uk_UK
|
|