Запис Детальніше

Дослідження можливостей продовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження можливостей продовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»
Исследование возможностей увеличения срока хранения неглазированных молочных конфет типа «Коровка»
Investigation of the possibilities of increasing the shelf life of dairy sweets unglazed like "Korovka"
 
Creator Кохан (Гавва), О. О.
Дорохович, А. М.
Кохан (Гавва), Е. А.
Дорохович, А. Н.
Kokhan (Gavva), O.
Dorohovich, A.
 
Subject аморфна маса
гігроскопічні речовини
фруктоза
термін зберігання
скоринка
аморфная масса
гигроскопические вещества
фруктоза
срок хранения
корочка
amorphous mass
hygroscopic agents
fructose
shelf life
crust
 
Description Основним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічного моносахариди фруктози на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування фруктози на основі досліджень зміни товщини скоринки молочної цукерки під час її зберігання. Основным процессом, что обуславливает срок хранения молочных неглазированных конфет, является их очерствение. Экспериментально установлено положительное влияние гигроскопического моносахарида фруктозы на продление срока хранения молочных конфет. Установлены рациональные дозировки фруктозы на основе исследований изменения толщины корочки молочной конфеты во время ее хранения. The basic process that determines the shelf life of unglazed dairy sweets is their hardening. Experimentally positive influence hygroscopic monosaccharide fructose for an extension of storage of dairy sweets. Installed rational dosage of fructose-based studies of changes in the thickness of the crust dairy sweets during storage.
 
Date 2013-11-15T09:02:04Z
2013-11-15T09:02:04Z
2005
 
Type Thesis
 
Identifier Гавва, О. О. Дослідження можливостей подовження терміну зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка» / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Нові технології та технічні рішення в харчовій та переробній промисловості: сьогодення і перспективи : ІХ-а науково-технічна конференція, 2005р.— К. : НУХТ, 2005. — Ч. І. - С. 116-117.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11330
 
Language uk_UK