Запис Детальніше

Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»
Исследование влияния технологических факторов и сырья на срок хранения неглазированных молочных конфет типа «Коровка»
Research of influence of of technological factors and the shelf life of raw dairy sweets unglazed like "Korovka"
 
Creator Кохан (Гавва), О. О.
Прилуцька, Л. П.
Яременко, Н. А.
Дорохович, А. М.
Кохан (Гавва), Е. А.
Прилуцкая, Л. П.
Яременко, Н. А.
Дорохович, А. Н.
Kokhan (Gavva), O.
Prylutska, L.
Yaremenko, N.
Dorohovich, A.
 
Subject аморфна маса
гігроскопічні речовини
фермент інвертаза
термін зберігання
емульгатор
аморфная масса
гигроскопические вещества
фермент инвертаза
срок хранения
эмульгатор
amorphous mass
hygroscopic agents
enzyme invertase
shelf life
emulsifier
 
Description Основним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічних, вологоутримуючих речовин, джерела ферменту інвертази, емульгаторів на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування досліджуваних добавок. Основным процессом, что обуславливает срок хранения молочных неглазированных конфет, является их очерствение. Экспериментально установлено положительное влияние гигроскопических, влагоудерживающих веществ, источника фермента инвертазы, эмульгаторов на продление срока хранения молочных конфет. Установлены рациональные дозировки исследуемых добавок. The basic process that determines the shelf life of unglazed dairy sweets is their hardening. Experimentally positive influence of hygroscopic, humectants, invertase enzyme source, emulsifiers for an extension of storage dairy sweets. Installed rational dosing the investigated supplements.
 
Date 2013-11-15T09:07:52Z
2013-11-15T09:07:52Z
2005
 
Type Thesis
 
Identifier Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка» / О. О. Гавва, Л. П. Прилуцька, Н. А. Яременко, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 71-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2005. — Ч. ІІ. - С. 55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11333
 
Language uk_UK