Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка»
Исследование влияния технологических факторов и сырья на срок хранения неглазированных молочных конфет типа «Коровка» Research of influence of of technological factors and the shelf life of raw dairy sweets unglazed like "Korovka" |
|
Creator |
Кохан (Гавва), О. О.
Прилуцька, Л. П. Яременко, Н. А. Дорохович, А. М. Кохан (Гавва), Е. А. Прилуцкая, Л. П. Яременко, Н. А. Дорохович, А. Н. Kokhan (Gavva), O. Prylutska, L. Yaremenko, N. Dorohovich, A. |
|
Subject |
аморфна маса
гігроскопічні речовини фермент інвертаза термін зберігання емульгатор аморфная масса гигроскопические вещества фермент инвертаза срок хранения эмульгатор amorphous mass hygroscopic agents enzyme invertase shelf life emulsifier |
|
Description |
Основним процесом, що обумовлює термін зберігання молочних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлений позитивний влив гігроскопічних, вологоутримуючих речовин, джерела ферменту інвертази, емульгаторів на подовження терміну зберігання молочних цукерок. Встановлені раціональні дозування досліджуваних добавок. Основным процессом, что обуславливает срок хранения молочных неглазированных конфет, является их очерствение. Экспериментально установлено положительное влияние гигроскопических, влагоудерживающих веществ, источника фермента инвертазы, эмульгаторов на продление срока хранения молочных конфет. Установлены рациональные дозировки исследуемых добавок. The basic process that determines the shelf life of unglazed dairy sweets is their hardening. Experimentally positive influence of hygroscopic, humectants, invertase enzyme source, emulsifiers for an extension of storage dairy sweets. Installed rational dosing the investigated supplements.
|
|
Date |
2013-11-15T09:07:52Z
2013-11-15T09:07:52Z 2005 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Дослідження впливу технологічних факторів і сировини на термін зберігання неглазурованих молочних цукерок типу «Корівка» / О. О. Гавва, Л. П. Прилуцька, Н. А. Яременко, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 71-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2005. — Ч. ІІ. - С. 55.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11333 |
|
Language |
uk_UK
|
|