Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерок
Влияние упаковочных материалов на продление срока хранения помадных неглазированных конфет Influence of packaging materials on the prolongation the shelf life of fondant sweets unglazed |
|
Creator |
Кохан (Гавва), О. О.
Дорохович, А. М. Кохан (Гавва), Е. А. Дорохович, А. Н. Kokhan (Gavva), O. Dorohovich, A. |
|
Subject |
черствіння
помада поліпропілен термін зберігання парафінований папір очерствение помада полипропилен срок хранения парафинированная бумага hardening fondant polypropylene shelf life paraffinic paper |
|
Description |
Основним процесом, що обумовлює термін зберігання помадних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлена доцільність використання пакувальних матеріалів на основі поліпропілену, в порівнянні з традиційним парафінованим папером, для збільшення терміну зберігання помадних цукерок. Основным процессом, что обуславливает срок хранения помадных неглазированных конфет, является их очерствение. Экспериментально установлена целесообразность использования упаковочных материалов на основе полипропилена, в сравнении с традиционной парафинированной бумагой, для увеличения срока хранения помадных конфет. The basic process that determines the shelf life of unglazed fondant sweets is their hardening. Experimentally established the usefulness of packaging materials based on polypropylene, in comparison with the conventional paraffinic paper, to increase shelf life fondant sweets. |
|
Date |
2013-11-15T09:15:27Z
2013-11-15T09:15:27Z 2003 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Гавва, О. О. Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерок / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової та переробної промисловості : 69-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2003. — С. 66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11337 |
|
Language |
uk_UK
|
|