Запис Детальніше

Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерок
Влияние упаковочных материалов на продление срока хранения помадных неглазированных конфет
Influence of packaging materials on the prolongation the shelf life of fondant sweets unglazed
 
Creator Кохан (Гавва), О. О.
Дорохович, А. М.
Кохан (Гавва), Е. А.
Дорохович, А. Н.
Kokhan (Gavva), O.
Dorohovich, A.
 
Subject черствіння
помада
поліпропілен
термін зберігання
парафінований папір
очерствение
помада
полипропилен
срок хранения
парафинированная бумага
hardening
fondant
polypropylene
shelf life
paraffinic paper
 
Description Основним процесом, що обумовлює термін зберігання помадних неглазурованих цукерок є їх черствіння. Експериментально встановлена доцільність використання пакувальних матеріалів на основі поліпропілену, в порівнянні з традиційним парафінованим папером, для збільшення терміну зберігання помадних цукерок.
Основным процессом, что обуславливает срок хранения помадных неглазированных конфет, является их очерствение. Экспериментально установлена целесообразность использования упаковочных материалов на основе полипропилена, в сравнении с традиционной парафинированной бумагой, для увеличения срока хранения помадных конфет. The basic process that determines the shelf life of unglazed fondant sweets is their hardening. Experimentally established the usefulness of packaging materials based on polypropylene, in comparison with the conventional paraffinic paper, to increase shelf life fondant sweets.
 
Date 2013-11-15T09:15:27Z
2013-11-15T09:15:27Z
2003
 
Type Thesis
 
Identifier Гавва, О. О. Вплив пакувальних матеріалів на подовження терміну зберігання помадних неглазурованих цукерок / О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Розроблення, дослідження і створення продуктів функціонального харчування, обладнання та нових технологій для харчової та переробної промисловості : 69-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2003. — С. 66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11337
 
Language uk_UK