Запис Детальніше

Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста
Влияние соевого обогатителя на пластично-вязкие характеристики пшеничного теста
Influence of soy fortifier on plastic-viscous characteristics of wheat dough
 
Creator Дробот, Л. Г.
Кохан (Гавва), О. О.
Яценко, Н. П.
Ковалевська, Є. І.
Дробот, Л. Г.
Кохан (Гавва), Е. А.
Яценко, Н. П.
Ковалевская, Е. И.
Drobot, L.
Kokhan (Gavva), O.
Yatsenko, N.
Kovalevska, E.
 
Subject соя
збагачувач
в’язкість
тісто
соя
обогатитель
вязкость
тесто
soy
fortifier
viscosity
dough
 
Description Досліджено вплив соєвого білково-жирового збагачувача на в’язко-пластичні характеристики пшеничного тіста. Встановлене раціональне дозування збагачувача на основі аналізу кривих в’язкості та течії.
Исследовано влияние соевого белково-жирового обогатителя на вязко-пластические характеристики пшеничного теста. Установлена рациональная дозировка обогатителя на основе анализа кривых вязкости и течения. The effect of soy protein and fat fortifier for viscous-plastic properties of wheat dough. Established a rational dosage fortifier based on the analysis of viscosity and flow curves.
 
Date 2013-11-15T09:52:12Z
2013-11-15T09:52:12Z
2000
 
Type Thesis
 
Identifier Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста / Л. Г. Дробот, О. О. Гавва, Н. П. Яценко, Є. І. Ковалевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 66-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. — К. : НУХТ, 2000. — С. 56.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11342
 
Language uk_UK