Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста
Влияние соевого обогатителя на пластично-вязкие характеристики пшеничного теста Influence of soy fortifier on plastic-viscous characteristics of wheat dough |
|
Creator |
Дробот, Л. Г.
Кохан (Гавва), О. О. Яценко, Н. П. Ковалевська, Є. І. Дробот, Л. Г. Кохан (Гавва), Е. А. Яценко, Н. П. Ковалевская, Е. И. Drobot, L. Kokhan (Gavva), O. Yatsenko, N. Kovalevska, E. |
|
Subject |
соя
збагачувач в’язкість тісто соя обогатитель вязкость тесто soy fortifier viscosity dough |
|
Description |
Досліджено вплив соєвого білково-жирового збагачувача на в’язко-пластичні характеристики пшеничного тіста. Встановлене раціональне дозування збагачувача на основі аналізу кривих в’язкості та течії. Исследовано влияние соевого белково-жирового обогатителя на вязко-пластические характеристики пшеничного теста. Установлена рациональная дозировка обогатителя на основе анализа кривых вязкости и течения. The effect of soy protein and fat fortifier for viscous-plastic properties of wheat dough. Established a rational dosage fortifier based on the analysis of viscosity and flow curves. |
|
Date |
2013-11-15T09:52:12Z
2013-11-15T09:52:12Z 2000 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Вплив соєвого збагачувача на пластично-в’язкі характеристики пшеничного тіста / Л. Г. Дробот, О. О. Гавва, Н. П. Яценко, Є. І. Ковалевська // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 66-а наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів. — К. : НУХТ, 2000. — С. 56.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11342 |
|
Language |
uk_UK
|
|