Запис Детальніше

Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Опыт внедрения кредитно-модульной системы организации учебного процесса на кафедре технологии хлеба, кондитерских макаронных изделий и пищеконцентратов
Experience of implementation of credit-modular system of educational process at the Department of Technology of bread and confectionery, pasta and food concentrates
 
Creator Ковбаса, В. М.
Кохан (Гавва), О. О.
Ковбаса, В. Н.
Кохан (Гавва), Е. А.
Kovbasa, V.
Kokhan (Gavva), O.
 
Subject вища освіта
рейтингова система
самостійна робота
контроль викладання
высшее образование
рейтинговая система
самостоятельная работа
контроль преподавания
higher education
rating system
independent work
control of teaching
 
Description В статті приведені основні переваги впровадження кредитно-модульної системи в закладах вищої освіти. Наведена низка вимог до організації навчального процесу та шляхи реалізації Болонської декларації на кафедрі хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. В статье представлены основные преимущества кредитно-модульной системы в заведениях высшего образования. Приведен перечень требований к организации учебного процесса и пути реализации Болонской декларации на кафедре хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов. This article presents the main advantages of credit-modular system in institutions of higher education. A list of requirements for the organization of the educational process and the realization of the Bologna Declaration in the department of bread and confectionery, pasta and food concentrates.
 
Date 2013-11-15T09:55:39Z
2013-11-15T09:55:39Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Ковбаса, В. М. Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / В. М. Ковбаса, О. О. Кохан (Гавва) // Проблеми й перспективи розвитку вищої технічної освіти в умовах інформатизації суспільства та входження України в Болонський процес : Всеукраїнська науково-методична конференція.— К. : НУХТ, 2006. — С. 18-20
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11343
 
Language uk_UK