Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
Опыт внедрения кредитно-модульной системы организации учебного процесса на кафедре технологии хлеба, кондитерских макаронных изделий и пищеконцентратов Experience of implementation of credit-modular system of educational process at the Department of Technology of bread and confectionery, pasta and food concentrates |
|
Creator |
Ковбаса, В. М.
Кохан (Гавва), О. О. Ковбаса, В. Н. Кохан (Гавва), Е. А. Kovbasa, V. Kokhan (Gavva), O. |
|
Subject |
вища освіта
рейтингова система самостійна робота контроль викладання высшее образование рейтинговая система самостоятельная работа контроль преподавания higher education rating system independent work control of teaching |
|
Description |
В статті приведені основні переваги впровадження кредитно-модульної системи в закладах вищої освіти. Наведена низка вимог до організації навчального процесу та шляхи реалізації Болонської декларації на кафедрі хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів. В статье представлены основные преимущества кредитно-модульной системы в заведениях высшего образования. Приведен перечень требований к организации учебного процесса и пути реализации Болонской декларации на кафедре хлеба, кондитерских, макаронных изделий и пищеконцентратов. This article presents the main advantages of credit-modular system in institutions of higher education. A list of requirements for the organization of the educational process and the realization of the Bologna Declaration in the department of bread and confectionery, pasta and food concentrates.
|
|
Date |
2013-11-15T09:55:39Z
2013-11-15T09:55:39Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Ковбаса, В. М. Досвід впровадження кредитно-модульної системи організації навчального процесу на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів / В. М. Ковбаса, О. О. Кохан (Гавва) // Проблеми й перспективи розвитку вищої технічної освіти в умовах інформатизації суспільства та входження України в Болонський процес : Всеукраїнська науково-методична конференція.— К. : НУХТ, 2006. — С. 18-20
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11343 |
|
Language |
uk_UK
|
|