Кондитерские изделия функциональной оздоровительной направленности – продукты нового поколения
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Кондитерские изделия функциональной оздоровительной направленности – продукты нового поколения
Кондитерські вироби функціонально-оздоровчого спрямування – продукти нового покоління Confectionery functional recreational nature - new generation products |
|
Creator |
Дорохович, А. Н.
Оболкина, В. И. Кохан (Гавва), Е. А. Дорохович, В. В. Дорохович, А. М. Оболкіна, В. І. Кохан (Гавва), О. О. Дорохович, В. В. Dorohovich, A. Obolkina, V. Kokhan (Gavva), O. Dorohovich, V. |
|
Subject |
ингредиент
питание функции пищи разработка функциональный продукт інгредієнт харчування функції їжі розробка функціональний продукт ingredient nutrition function of food development functional product |
|
Description |
В статье рассмотрена схема разработки функциональных пищевых продуктов. Приведена классификация и характеристика функциональных ингредиентов, используемых в производстве кондитерских изделий нового поколения. В статті розглянута схема розробки функціональних харчових продуктів. Наведена класифікація та характеристика функціональних інгредієнтів, що використовуються в виробництві кондитерських виробів нового покоління. In this article the development scheme of functional foods. A classification and characterization of functional ingredients used in the manufacture of confectionery products of the new generation.
|
|
Date |
2013-11-15T10:02:58Z
2013-11-15T10:02:58Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Кондитерские изделия функциональной оздоровительной направленности – продукты нового поколения / А. Н. Дорохович, В. И. Оболкина, Е. А. Гавва, В. В. Дорохович // Хлебопекарское и кондитерское дело.- 2006. — № 1. — С. 56-57; № 2. — С. 60-61; № 3. — С. 58-60; № 4. — С. 58- 59; № 5 — С. 52-53.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11344 |
|
Language |
other
|
|