Запис Детальніше

Какао-продукт молотый

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Какао-продукт молотый
Какао-продукт мелений
Cocoa product milled
 
Creator Дорохович, А. Н.
Кохан (Гавва), Е. А.
Дорохович, В. В.
Савченко, А. Д.
Приходчук, А. В.
Дорохович, А. М.
Кохан (Гавва), О. О.
Дорохович, В. В.
Савченко, А. Д.
Приходчук, А. В.
Dorohovich, A.
Kokhan (Gavva), O.
Dorohovich, V.
Savchenko, A.
Prykhodchuk, A.
 
Subject сбалансированное питание
пищевые волокна
набухание
кондитерские изделия
збалансоване харчування
харчові волокна
набухання
кондитерські вироби
balanced nutrition
dietary fiber
soaking
confectionery products
 
Description В статье рассмотрены принципы сбалансированного питания, даны функциональные свойства пищевых волокон. Представлены результаты исследований какао-продукта молотого и возможности его использования при производстве различных групп кондитерских изделий. В статті розглянуті принципи збалансованого харчування, приведені функціональні властивості харчових волокон. Наведені результати досліджень какао-продукту меленого та можливості його використання при виробництві різних груп кондитерських виробів. In the article the principles of balanced nutrition, are the functional properties of dietary fiber. Results of researches milled cocoa product and its potential use in the production of various groups of confectionery products.
 
Date 2013-11-15T10:05:09Z
2013-11-15T10:05:09Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Какао-продукт молотый / А. Н. Дорохович, Е. А. Гавва, В. В. Дорохович, А. Д. Савченко, А. В. Приходчук // Продукты & Ингредиенты.- 2007. — № 1. — С. 64-66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11345
 
Language other