Какао-продукт молотый
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Какао-продукт молотый
Какао-продукт мелений Cocoa product milled |
|
Creator |
Дорохович, А. Н.
Кохан (Гавва), Е. А. Дорохович, В. В. Савченко, А. Д. Приходчук, А. В. Дорохович, А. М. Кохан (Гавва), О. О. Дорохович, В. В. Савченко, А. Д. Приходчук, А. В. Dorohovich, A. Kokhan (Gavva), O. Dorohovich, V. Savchenko, A. Prykhodchuk, A. |
|
Subject |
сбалансированное питание
пищевые волокна набухание кондитерские изделия збалансоване харчування харчові волокна набухання кондитерські вироби balanced nutrition dietary fiber soaking confectionery products |
|
Description |
В статье рассмотрены принципы сбалансированного питания, даны функциональные свойства пищевых волокон. Представлены результаты исследований какао-продукта молотого и возможности его использования при производстве различных групп кондитерских изделий. В статті розглянуті принципи збалансованого харчування, приведені функціональні властивості харчових волокон. Наведені результати досліджень какао-продукту меленого та можливості його використання при виробництві різних груп кондитерських виробів. In the article the principles of balanced nutrition, are the functional properties of dietary fiber. Results of researches milled cocoa product and its potential use in the production of various groups of confectionery products.
|
|
Date |
2013-11-15T10:05:09Z
2013-11-15T10:05:09Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Какао-продукт молотый / А. Н. Дорохович, Е. А. Гавва, В. В. Дорохович, А. Д. Савченко, А. В. Приходчук // Продукты & Ингредиенты.- 2007. — № 1. — С. 64-66.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11345 |
|
Language |
other
|
|