Запис Детальніше

Нові види гідроколоїдів і можливість їх використання при виробництві кондитерської продукції

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Нові види гідроколоїдів і можливість їх використання при виробництві кондитерської продукції
Новые виды гидроколлоидов и возможность их использования при производстве кондитерской продукции
New types of hydrocolloids and the possibility of their use in the manufacture of confectionery products
 
Creator Дорохович, А. М.
Оболкіна, В. І.
Кохан (Гавва), О. О.
Кияниця, С. Г.
Дорохович, А. Н.
Оболкина, В. И.
Кохан (Гавва), Е. А.
Кияница, С. Г.
Dorohovich, A.
Obolkina, V.
Kokhan (Gavva), O.
Kyianytsia, S.
 
Subject синергізм
структуроутворювач
температура
гідратація
в’язкість
синергизм
структурообразователь
температура
гидратация
вязкость
synergism
the structuring
temperature
hydration
viscosity
 
Description В статті дана характеристика нових видів гідроколоїдів для кондитерського виробництва. Наведені результати досліджень основних технологічних властивостей гідроколоїдів різного походження. На основі досліджень встановлені можливості їх використання при виробництві різних груп кондитерських виробів. В статье дана характеристика новых видов гидроколлоидов для кондитерского производства. Представлены результаты исследований основных технологических свойств гидроколлоидов различного происхождения. На основе исследований установлены возможности их использования при производстве различных групп кондитерских изделий. The paper presents characteristics of new types of hydrocolloids for confectionery production. The results of studies of major technological properties of hydrocolloids of different origins. Based on researches established the possibility of their use in the production of various confectionary groups.
 
Date 2013-11-15T10:36:02Z
2013-11-15T10:36:02Z
2004
 
Type Article
 
Identifier Нові види гідроколоїдів і можливість їх використання при виробництві кондитерської продукції / А. М. Дорохович, В. І. Оболкіна, О. О. Гавва, С. Г. Кияниця // Вісник Донецького державного університету економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського. – Дон.: ДонДУЕТ, 2004. — № 1. — С. 36-46.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11350
 
Language uk_UK