Запис Детальніше

Усовершенствование технологий неглазированных конфет с целью продления срока их хранения

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Усовершенствование технологий неглазированных конфет с целью продления срока их хранения
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання
Improvement of technology unglazed sweets for prolongation of their shelf life
 
Creator Кохан (Гавва), Е. А.
Дорохович, А. Н.
Кохан (Гавва), О. О.
Дорохович, А. М.
Kokhan (Gavva), O.
Dorohovich, A.
 
Subject ингредиент
конфета
срок хранения
упаковка
фермент инвертаза
інгредієнт
цукерка
термін зберігання
упаковка
фермент інвертаза
ingredient
sweet
storage life
packaging
enzyme invertase
 
Description В статье рассмотрена актуальность увеличения срока хранения неглазированных конфет. Приведены способы увеличения срока за счет использования гигроскопических, влагоудерживающих компонентов и источника фермента инвертазы. Даны рациональные способы упаковки и упаковочные материалы для исследуемой группы изделий. В статті розглянута актуальність подовження термінів зберігання неглазурованих цукерок. Наведені способи збільшення терміну зберігання за рахунок використання гігроскопічних, вологоутримуючих речовин та джерела ферменту інвертази. Представлені раціональні способи пакування та пакувальні матеріали для досліджуваної групи виробів. In this article the relevance of unglazed sweets for prolongation of their shelf life. Are ways to extend the life through the use of hygroscopic, water-retaining components and the source of the enzyme invertase. Are rational ways of packaging and packaging materials for the study group of products.
 
Date 2013-11-15T10:51:02Z
2013-11-15T10:51:02Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Гавва, Е. А. Усовершенствование технологий неглазированных конфет с целью продления срока их хранения / Е. А. Гавва, А. Н. Дорохович // Совершенствование технологий и оборудования пищевых производств : VI международная научно-практическая конференция. — Мк.: НАНБ, 2007. — Ч. 1. — С. 285-287.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11353
 
Language other