Усовершенствование технологий неглазированных конфет с целью продления срока их хранения
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Усовершенствование технологий неглазированных конфет с целью продления срока их хранения
Удосконалення технологій неглазурованих цукерок з метою подовження терміну їх зберігання Improvement of technology unglazed sweets for prolongation of their shelf life |
|
Creator |
Кохан (Гавва), Е. А.
Дорохович, А. Н. Кохан (Гавва), О. О. Дорохович, А. М. Kokhan (Gavva), O. Dorohovich, A. |
|
Subject |
ингредиент
конфета срок хранения упаковка фермент инвертаза інгредієнт цукерка термін зберігання упаковка фермент інвертаза ingredient sweet storage life packaging enzyme invertase |
|
Description |
В статье рассмотрена актуальность увеличения срока хранения неглазированных конфет. Приведены способы увеличения срока за счет использования гигроскопических, влагоудерживающих компонентов и источника фермента инвертазы. Даны рациональные способы упаковки и упаковочные материалы для исследуемой группы изделий. В статті розглянута актуальність подовження термінів зберігання неглазурованих цукерок. Наведені способи збільшення терміну зберігання за рахунок використання гігроскопічних, вологоутримуючих речовин та джерела ферменту інвертази. Представлені раціональні способи пакування та пакувальні матеріали для досліджуваної групи виробів. In this article the relevance of unglazed sweets for prolongation of their shelf life. Are ways to extend the life through the use of hygroscopic, water-retaining components and the source of the enzyme invertase. Are rational ways of packaging and packaging materials for the study group of products.
|
|
Date |
2013-11-15T10:51:02Z
2013-11-15T10:51:02Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гавва, Е. А. Усовершенствование технологий неглазированных конфет с целью продления срока их хранения / Е. А. Гавва, А. Н. Дорохович // Совершенствование технологий и оборудования пищевых производств : VI международная научно-практическая конференция. — Мк.: НАНБ, 2007. — Ч. 1. — С. 285-287.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11353 |
|
Language |
other
|
|