Запис Детальніше

Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірису

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірису
Влияние фруктозы на длительность хранения кристаллического ириса
Effect of fructose on the duration of storage of crystal toffee
 
Creator Дорохович, А. М.
Кохан (Гавва), О. О.
Прилуцька, Л. П.
Дорохович, А. Н.
Кохан (Гавва), Е. А.
Прилуцкая, Л. П.
Dorohovich, A.
Kokhan (Gavva), O.
Prylutska, L.
 
Subject кристалічний ірис
фруктоза
пакувальний матеріал
термін зберігання
висихання
кристаллический ирис
фруктоза
упаковочный материал
срок хранения
высыхание
crystal toffee
fructose
packing material
storage life
drying
 
Description В статті наведені результати досліджень впливу гігроскопічної фруктози на можливість подовження терміну зберігання кристалічного ірису. Встановлено раціональне дозування цього моносахариду та досліджено вплив пакувальних матеріалів на процес висихання готових виробів. В статье представлены результаты исследований влияния гигроскопической фруктозы на возможность продления сроков хранения кристаллического ириса. Установлена рациональная дозировка этого моносахарида и исследовано влияние упаковочных материалов на процесс высыхания готовых изделий. The article presents results of researches of influence of hygroscopic fructose on possibility of extending the shelf life of crystal toffee. Established a rational dosage of monosaccharide and the influence of packaging materials on the drying of finished products.
 
Date 2013-11-15T10:53:00Z
2013-11-15T10:53:00Z
2006
 
Type Article
 
Identifier Дорохович, А. М. Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірису / А. М. Дорохович, О. О. Гавва, Л. П. Прилуцька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.— 2006. — № 10. — С. 16-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11354
 
Language uk_UK