Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірису
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірису
Влияние фруктозы на длительность хранения кристаллического ириса Effect of fructose on the duration of storage of crystal toffee |
|
Creator |
Дорохович, А. М.
Кохан (Гавва), О. О. Прилуцька, Л. П. Дорохович, А. Н. Кохан (Гавва), Е. А. Прилуцкая, Л. П. Dorohovich, A. Kokhan (Gavva), O. Prylutska, L. |
|
Subject |
кристалічний ірис
фруктоза пакувальний матеріал термін зберігання висихання кристаллический ирис фруктоза упаковочный материал срок хранения высыхание crystal toffee fructose packing material storage life drying |
|
Description |
В статті наведені результати досліджень впливу гігроскопічної фруктози на можливість подовження терміну зберігання кристалічного ірису. Встановлено раціональне дозування цього моносахариду та досліджено вплив пакувальних матеріалів на процес висихання готових виробів. В статье представлены результаты исследований влияния гигроскопической фруктозы на возможность продления сроков хранения кристаллического ириса. Установлена рациональная дозировка этого моносахарида и исследовано влияние упаковочных материалов на процесс высыхания готовых изделий. The article presents results of researches of influence of hygroscopic fructose on possibility of extending the shelf life of crystal toffee. Established a rational dosage of monosaccharide and the influence of packaging materials on the drying of finished products.
|
|
Date |
2013-11-15T10:53:00Z
2013-11-15T10:53:00Z 2006 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Дорохович, А. М. Вплив фруктози на тривалість зберігання кристалічного ірису / А. М. Дорохович, О. О. Гавва, Л. П. Прилуцька // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України.— 2006. — № 10. — С. 16-20.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11354 |
|
Language |
uk_UK
|
|