Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів (Частина 1)
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів (Частина 1)
Перспективные направления производства мясных та мясорастительных полуфабрикотов (Часть 1) Promising areas production of meat and vegetable semi-finished (Part 1) |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
маринад
льєзон напівфабрикат паніровка маринад льезон полуфабрикат панировка marinade lezone semifinished breaded |
|
Description |
Наведена класифікація напівфабрикатів за видом м’яса, за способом попередньої обробки та кулінарним призначенням. Також наведено технологічні аспекти їх отримання з різних частин туші, та технологічні операції при виготовленні панірованих напівфабрикатів та в маринаді.Приведенная классификация полуфабрикатов по виду мяса, по способу предварительной обработки и кулинарным назначением. Также приведены технологические аспекты их получения из различных частей туши, и технологические операции при изготовлении панированных полуфабрикатов и в маринаде.Present the classification semifinished by type of meat by way of pre-processing and culinary purposes. There are technological aspects of their production from different parts of the carcass, and technological operations in the manufacture of semifinished in breaded and marinated.
|
|
Date |
2013-11-15T11:15:19Z
2013-11-15T11:15:19Z 2007 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів / В. М. Пасічний // М’ясна справа. - 2007. - № 11. - С. 10-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11371 |
|
Language |
other
|
|