Запис Детальніше

Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів (Частина 1)

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів (Частина 1)
Перспективные направления производства мясных та мясорастительных полуфабрикотов (Часть 1)
Promising areas production of meat and vegetable semi-finished (Part 1)
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject маринад
льєзон
напівфабрикат
паніровка
маринад
льезон
полуфабрикат
панировка
marinade
lezone
semifinished
breaded
 
Description Наведена класифікація напівфабрикатів за видом м’яса, за способом попередньої обробки та кулінарним призначенням. Також наведено технологічні аспекти їх отримання з різних частин туші, та технологічні операції при виготовленні панірованих напівфабрикатів та в маринаді.Приведенная классификация полуфабрикатов по виду мяса, по способу предварительной обработки и кулинарным назначением. Также приведены технологические аспекты их получения из различных частей туши, и технологические операции при изготовлении панированных полуфабрикатов и в маринаде.Present the classification semifinished by type of meat by way of pre-processing and culinary purposes. There are technological aspects of their production from different parts of the carcass, and technological operations in the manufacture of semifinished in breaded and marinated.
 
Date 2013-11-15T11:15:19Z
2013-11-15T11:15:19Z
2007
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Перспективні напрямки виробництва м’ясних та м’ясорослинних напівфабрикатів / В. М. Пасічний // М’ясна справа. - 2007. - № 11. - С. 10-11.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11371
 
Language other