Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослинних консервів
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослинних консервів
Перспективы использования грибов в производстве мясных и мясо-растительных консервов Prospects use mushrooms in production of meat and vegetable preserves |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. Жабіна, О. В. Жабин, А. В. Zhabina, O. Ястреба, Ю. А. Ястреба, Ю. А. Yastreba, J. |
|
Subject |
глива
висушування білковмісна сировина печериця вешенка высушивание белоксодержащие сырье шампиньон oyster mushrooms dried raw containing protein mushrooms |
|
Description |
У статті розглянуто виробництво м’ясних та м'ясо-рослинних консервів та їх рецептурні компоненти на прикладі додавання грибів до складу консервів. Також наведені переваги використання у виробництві гливи звичайної та технологічний ефект цього рецептурного компоненту для готового продукту. В статье рассмотрено производство мясных и мясо-растительных консервов и их рецептурные компоненты на примере добавления грибов в состав консервов. Также приведены преимущества использования в производстве вешенки обыкновенной и технологический эффект этого рецептурного компонента для готового продукта.The article deals with the production of meat and meat-vegetable canned food and recipe components in case of adding mushrooms in canned . There are benefits to using in the production of oyster mushroom and technological effects of this component for finished product.
|
|
Date |
2013-11-15T11:15:34Z
2013-11-15T11:15:34Z 2009 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослиннях консервів / В. М. Пасічний, О. Б. Жабіна, Ю. А. Ястреба // М’ясний бізнес. - 2009. - № 11 (84). - С. 32-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11373 |
|
Language |
other
|
|