Запис Детальніше

Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослинних консервів

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослинних консервів
Перспективы использования грибов в производстве мясных и мясо-растительных консервов
Prospects use mushrooms in production of meat and vegetable preserves
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
Жабіна, О. В.
Жабин, А. В.
Zhabina, O.
Ястреба, Ю. А.
Ястреба, Ю. А.
Yastreba, J.
 
Subject глива
висушування
білковмісна сировина
печериця
вешенка
высушивание
белоксодержащие сырье
шампиньон
oyster mushrooms
dried
raw containing protein
mushrooms
 
Description У статті розглянуто виробництво м’ясних та м'ясо-рослинних консервів та їх рецептурні компоненти на прикладі додавання грибів до складу консервів. Також наведені переваги використання у виробництві гливи звичайної та технологічний ефект цього рецептурного компоненту для готового продукту. В статье рассмотрено производство мясных и мясо-растительных консервов и их рецептурные компоненты на примере добавления грибов в состав консервов. Также приведены преимущества использования в производстве вешенки обыкновенной и технологический эффект этого рецептурного компонента для готового продукта.The article deals with the production of meat and meat-vegetable canned food and recipe components in case of adding mushrooms in canned . There are benefits to using in the production of oyster mushroom and technological effects of this component for finished product.
 
Date 2013-11-15T11:15:34Z
2013-11-15T11:15:34Z
2009
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Перспективи використання грибів у виробництві м’ясних та м'ясо-рослиннях консервів / В. М. Пасічний, О. Б. Жабіна, Ю. А. Ястреба // М’ясний бізнес. - 2009. - № 11 (84). - С. 32-33.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11373
 
Language other