Запис Детальніше

Раціональні підходи підвищення ефективності виробництва м’ясопереробних підприємств

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Раціональні підходи підвищення ефективності виробництва м’ясопереробних підприємств
Рациональные подходы повышения ефективности производства мясоперерабатываючих предприятий
Rational approaches increase production companies meat processing
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject нехарчові відходи
корма
технологія
вторинні ресурси
непищевые отходы
корма
технология
вторичные ресурсы
non-food waste
feed
technology
secondary resources
 
Description У статті представлені підходи підвищення ефективності виробництва підприємств м’ясопереробної галузі та шляхи вирішення проблем, які постають перед галуззю. Також широко представлено перспективи використання вторинних білковмісних ресурсів, що виділяють на різних етапах технологічного процесу. В статье представлены подходы повышения эффективности производства предприятий мясоперерабатывающей отрасли и пути решения проблем, стоящих перед отраслью. Также широко представлены перспективы использования вторичных белоксодержащих ресурсов, выделяемых на различных этапах технологического процесса.The paper presents approaches to improve the efficiency of meat processing industry and solutions to problems facing the industry. Also well represented perspectives of secondary containing protein resources that produce at different stages of the process.
 
Date 2013-11-15T11:15:41Z
2013-11-15T11:15:41Z
2010
 
Type Article
 
Identifier Пасічний, В. М. Раціональні підходи підвищення ефективності виробництва м’ясопереробних підприємств / В. М. Пасічний// М’ясний бізнес. - 2010. - № 4 (88). - С. 79-80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11374
 
Language other