Раціональні підходи підвищення ефективності виробництва м’ясопереробних підприємств
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Раціональні підходи підвищення ефективності виробництва м’ясопереробних підприємств
Рациональные подходы повышения ефективности производства мясоперерабатываючих предприятий Rational approaches increase production companies meat processing |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
нехарчові відходи
корма технологія вторинні ресурси непищевые отходы корма технология вторичные ресурсы non-food waste feed technology secondary resources |
|
Description |
У статті представлені підходи підвищення ефективності виробництва підприємств м’ясопереробної галузі та шляхи вирішення проблем, які постають перед галуззю. Також широко представлено перспективи використання вторинних білковмісних ресурсів, що виділяють на різних етапах технологічного процесу. В статье представлены подходы повышения эффективности производства предприятий мясоперерабатывающей отрасли и пути решения проблем, стоящих перед отраслью. Также широко представлены перспективы использования вторичных белоксодержащих ресурсов, выделяемых на различных этапах технологического процесса.The paper presents approaches to improve the efficiency of meat processing industry and solutions to problems facing the industry. Also well represented perspectives of secondary containing protein resources that produce at different stages of the process.
|
|
Date |
2013-11-15T11:15:41Z
2013-11-15T11:15:41Z 2010 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасічний, В. М. Раціональні підходи підвищення ефективності виробництва м’ясопереробних підприємств / В. М. Пасічний// М’ясний бізнес. - 2010. - № 4 (88). - С. 79-80.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11374 |
|
Language |
other
|
|