Запис Детальніше

Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису
Исследование возможностей продления сроков хранения кристаллического ириса
Investigation of the possibility of extending the shelf life of crystal toffee
 
Creator Прилуцька, Л. П.
Кохан (Гавва), О. О.
Дорохович, А. М.
Прилуцкая, Л. П.
Кохан (Гавва), Е. А.
Дорохович, А. Н.
Prylutska, L.
Kokhan (Gavva), O.
Dorohovich, A.
 
Subject кристалічний ірис
гігроскопічні речовини
фермент інвертаза
термін зберігання
кристаллический ирис
гигроскопические вещества
фермент инвертаза
срок хранения
crystal toffee
hygroscopic agents
enzyme invertase
shelf life
 
Description З метою подовження терміну зберігання кристалічного ірису використовували гігроскопічні речовини та джерело ферменту інвертази. За зміною органолептичних, фізико-хімічних та структурно-механічних властивостей досліджували позитивний вплив цих речовин на процес висихання виробів. С целью увеличения сроков хранения кристаллического ириса использовали гигроскопические вещества и источник фермента инвертазы. По изменениям органолептических, физико-химических и структурно-механических свойств исследовали положительное влияние этих веществ на процесс высыхания изделий. In order to increase the shelf crystal toffee used hygroscopic substance and source of the enzyme invertase. According to the sensory changes, physical, chemical, structural, and mechanical properties explored the positive impact of these substances on the drying products.
 
Date 2013-11-15T11:00:27Z
2013-11-15T11:00:27Z
2006
 
Type Thesis
 
Identifier Прилуцька, Л. П. Дослідження можливостей подовження терміну зберігання кристалічного ірису / Л. П. Прилуцька, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 72-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2006. — Ч. ІІ. - С. 52.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11357
 
Language uk_UK