Запис Детальніше

Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерок

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерок
Исследование влияния глюкозно-фруктозных сиропов на процесс помадообразования при производстве помадных конфет
Research of influence glucose-fructose syrups on process of formation fondant mass in the production of fondant sweets
 
Creator Шевченко, А. М.
Кохан (Гавва), О. О.
Дорохович, А. М.
Шевченко, А. Н.
Кохан (Гавва), Е. А.
Дорохович, А. Н.
Shevchenko, A.
Kokhan (Gavva), O.
Dorohovich, A.
 
Subject помадні цукерки
глюкозно-фруктозний сироп
технологічний параметр
термін зберігання
раціональне дозування
помадные конфеты
глюкозно-фруктозный сироп
технологический параметр
срок хранения
рациональная дозировка
fondant sweets
glucose-fructose syrup
process parameter
shelf life
rational dosage
 
Description Були проведені дослідження по впливу глюкозно-фруктозних сиропів, з різним вмістом фруктози, на
процес помадоутворення. За результатами досліджень встановлені їх раціональні дозування та скореговані технологічні
параметри отримання напівфабрикату цукрової помади на основі досліджуваних сиропів. Были проведены исследования по влиянию глюкозно-фруктозных сиропов, с различным содержанием фруктозы, на процесс помадообразования. По результатам исследований установлены их рациональные дозировки и скорректированы технологические параметры получения полуфабриката сахарной помады на основе исследуемых сиропов. Research has been done on the effect of glucose-fructose syrup, containing different amounts fructose, on process of formation a fondant mass. According to a result of investigation and their rational dosage of corrected process parameters produce a semi finished sugar fondant on the basis of the test syrups.
 
Date 2013-11-15T12:42:48Z
2013-11-15T12:42:48Z
2009
 
Type Thesis
 
Identifier Шевченко, А. М. Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерок / А. М. Шевченко, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2009. — С. 261.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11380
 
Language uk_UK