Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерок
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерок
Исследование влияния глюкозно-фруктозных сиропов на процесс помадообразования при производстве помадных конфет Research of influence glucose-fructose syrups on process of formation fondant mass in the production of fondant sweets |
|
Creator |
Шевченко, А. М.
Кохан (Гавва), О. О. Дорохович, А. М. Шевченко, А. Н. Кохан (Гавва), Е. А. Дорохович, А. Н. Shevchenko, A. Kokhan (Gavva), O. Dorohovich, A. |
|
Subject |
помадні цукерки
глюкозно-фруктозний сироп технологічний параметр термін зберігання раціональне дозування помадные конфеты глюкозно-фруктозный сироп технологический параметр срок хранения рациональная дозировка fondant sweets glucose-fructose syrup process parameter shelf life rational dosage |
|
Description |
Були проведені дослідження по впливу глюкозно-фруктозних сиропів, з різним вмістом фруктози, на процес помадоутворення. За результатами досліджень встановлені їх раціональні дозування та скореговані технологічні параметри отримання напівфабрикату цукрової помади на основі досліджуваних сиропів. Были проведены исследования по влиянию глюкозно-фруктозных сиропов, с различным содержанием фруктозы, на процесс помадообразования. По результатам исследований установлены их рациональные дозировки и скорректированы технологические параметры получения полуфабриката сахарной помады на основе исследуемых сиропов. Research has been done on the effect of glucose-fructose syrup, containing different amounts fructose, on process of formation a fondant mass. According to a result of investigation and their rational dosage of corrected process parameters produce a semi finished sugar fondant on the basis of the test syrups. |
|
Date |
2013-11-15T12:42:48Z
2013-11-15T12:42:48Z 2009 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Шевченко, А. М. Дослідження впливу глюкозно-фруктозних сиропів на процес помадоутворення при виробництві помадних цукерок / А. М. Шевченко, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 75-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2009. — С. 261.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11380 |
|
Language |
uk_UK
|
|