Запис Детальніше

Дослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печива

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печива
Исследование влияния какао продукта молотого на технологические параметры приготовления сахарного печенья
Investigation of the influence milled cocoa product on the technological parameters of the preparation of sugar cookies
 
Creator Білецький, С. О.
Кохан (Гавва), О. О.
Дорохович, А. М.
Билецкий, С. А.
Кохан (Гавва), Е. А.
Дорохович, А. Н.
Biletskiy, S.
Kokhan (Gavva), O.
Dorohovich, A.
 
Subject печиво
какао продукт
технологія
параметр
харчові волокна
печенье
какао продукт
технология
параметр
пищевые волокна
cookies
cocoa product
technology
parameter
dietary fiber
 
Description Анотація Робота присвячена дослідженню какао продукту молотого, як джерела харчових волокон, на технологічні параметри приготування цукрового печива. Встановлений вплив какао продукту на процес приготування тіста та термообробку виробів. За результатами зміни основних показників якості виробів визначене раціональне дозування досліджуваного компоненту. Работа посвящена исследованию какао продукта молотого, как источника пищевых волокон, на технологические параметры приготовления сахарного печенья. Установлено влияние какао продукта на процесс приготовления теста и термообработку изделий. По результатам изменений основных показателей качества изделий определена рациональная дозировка исследуемого компонента. The work is devoted to the study of milled cocoa product as a source of dietary fiber, on the technological parameters of the preparation of sugar cookies. The effect of cocoa product in the process of making the dough and heat-treated products. A change in the main indicators of quality of products is defined rational dosage investigated component.
 
Date 2013-11-15T11:13:02Z
2013-11-15T11:13:02Z
2007
 
Type Thesis
 
Identifier Білецький, С. О. Дослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печива / С. О. Білецький, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2007. — Ч. ІІ. - С. 67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11362
 
Language uk_UK