Дослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печива
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печива
Исследование влияния какао продукта молотого на технологические параметры приготовления сахарного печенья Investigation of the influence milled cocoa product on the technological parameters of the preparation of sugar cookies |
|
Creator |
Білецький, С. О.
Кохан (Гавва), О. О. Дорохович, А. М. Билецкий, С. А. Кохан (Гавва), Е. А. Дорохович, А. Н. Biletskiy, S. Kokhan (Gavva), O. Dorohovich, A. |
|
Subject |
печиво
какао продукт технологія параметр харчові волокна печенье какао продукт технология параметр пищевые волокна cookies cocoa product technology parameter dietary fiber |
|
Description |
Анотація Робота присвячена дослідженню какао продукту молотого, як джерела харчових волокон, на технологічні параметри приготування цукрового печива. Встановлений вплив какао продукту на процес приготування тіста та термообробку виробів. За результатами зміни основних показників якості виробів визначене раціональне дозування досліджуваного компоненту. Работа посвящена исследованию какао продукта молотого, как источника пищевых волокон, на технологические параметры приготовления сахарного печенья. Установлено влияние какао продукта на процесс приготовления теста и термообработку изделий. По результатам изменений основных показателей качества изделий определена рациональная дозировка исследуемого компонента. The work is devoted to the study of milled cocoa product as a source of dietary fiber, on the technological parameters of the preparation of sugar cookies. The effect of cocoa product in the process of making the dough and heat-treated products. A change in the main indicators of quality of products is defined rational dosage investigated component.
|
|
Date |
2013-11-15T11:13:02Z
2013-11-15T11:13:02Z 2007 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Білецький, С. О. Дослідження впливу какао продукту молотого на технологічні параметри приготування цукрового печива / С. О. Білецький, О. О. Гавва, А. М. Дорохович // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 73-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2007. — Ч. ІІ. - С. 67.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11362 |
|
Language |
uk_UK
|
|