Запис Детальніше

Пути улучшения вкусовых характеристик пищеконцентратов

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Пути улучшения вкусовых характеристик пищеконцентратов
Шляхи покращення смакових характеристик харчових концентратів
Ways improving the flavor characteristics of food concentrates
 
Creator Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н.
Pasichniy, V. M.
 
Subject аромат
экстрактивные вещества
пищеконцентраты
глутамат натрия
интенсивность
вкус
аромат
екстрактивні речовини
харчові концентрати
глутамат натрію
інтенсивність
смак
flavor
extractives
food concentrates
monosodium glutamate
intensity
flavor
 
Description В статье наведены пути улучшения вкусовых характеристик пищеконцентратов, возможности накапливания экстрактивных (диссоциированных) и летучих веществ, а также основные усилители вкуса и аромата, разрешены к применению в странах СНД. У статті наведені шляхи покращення смакових характеристик харчових концентратів, можливості накопичення екстрактивних (дисоційованих) і летких речовин, а також основні підсилювачі смаку та аромату, дозволені до застосування в країнах СНД.The paper presents ways to improve the flavor characteristics of food concentrates, the possibility of accumulation of extractives (dissociated) and volatile substances, as well the main flavor enhancers and flavor, are approved for use in the CIS.
 
Date 2013-11-15T11:15:48Z
2013-11-15T11:15:48Z
2008
 
Type Article
 
Identifier Пасичный, В. Н. Пути улучшения вкусовых характеристик пищеконцентратов / В. Н. Пасичный // Продукты & Ингридиенты. – 2008. - № 4 (46). – С. 106-108.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11375
 
Language other