Пути улучшения вкусовых характеристик пищеконцентратов
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Пути улучшения вкусовых характеристик пищеконцентратов
Шляхи покращення смакових характеристик харчових концентратів Ways improving the flavor characteristics of food concentrates |
|
Creator |
Пасічний, В. М.
Пасичный, В. Н. Pasichniy, V. M. |
|
Subject |
аромат
экстрактивные вещества пищеконцентраты глутамат натрия интенсивность вкус аромат екстрактивні речовини харчові концентрати глутамат натрію інтенсивність смак flavor extractives food concentrates monosodium glutamate intensity flavor |
|
Description |
В статье наведены пути улучшения вкусовых характеристик пищеконцентратов, возможности накапливания экстрактивных (диссоциированных) и летучих веществ, а также основные усилители вкуса и аромата, разрешены к применению в странах СНД. У статті наведені шляхи покращення смакових характеристик харчових концентратів, можливості накопичення екстрактивних (дисоційованих) і летких речовин, а також основні підсилювачі смаку та аромату, дозволені до застосування в країнах СНД.The paper presents ways to improve the flavor characteristics of food concentrates, the possibility of accumulation of extractives (dissociated) and volatile substances, as well the main flavor enhancers and flavor, are approved for use in the CIS.
|
|
Date |
2013-11-15T11:15:48Z
2013-11-15T11:15:48Z 2008 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пасичный, В. Н. Пути улучшения вкусовых характеристик пищеконцентратов / В. Н. Пасичный // Продукты & Ингридиенты. – 2008. - № 4 (46). – С. 106-108.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11375 |
|
Language |
other
|
|