Дослідження впливу технологічних параметрів на активність ферментного препарату інвертази
eNUFTIR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу технологічних параметрів на активність ферментного препарату інвертази
Исследование влияния технологических параметров на активность ферментного препарата инвертазы Research of influence of technological parameters on the activity of the enzyme preparation of invertase |
|
Creator |
Бедненко, О. С.
Карпенко, М. О. Кохан (Гавва), О. О. Бедненко, О. С. Карпенко, М. А. Кохан (Гавва), Е. А. Bednenko, O. Karpenko, M. Kokhan (Gavva), O. |
|
Subject |
помадні цукерки
активність ферменту інвертаза термін зберігання гідроліз помадные конфеты активность фермента инвертаза срок хранения гидролиз fondant sweets activity of enzyme invertase shelf life hydrolyzing |
|
Description |
Збільшення термінів зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок можливе при використанні ферментного препарату інвертази. Наведені результати досліджень зміни активності ферменту від температури, концентрації цукрового розчину та тривалості гідролізу. За результатами досліджень встановлена технологічна стадія, на якій доцільніше вводити ферментний препарат до рецептури цукерок. Увеличение сроков хранения неглазированных помадных и молочных конфет возможно при использовании ферментного препарата инвертазы. Представлены результаты исследований изменения активности фермента от температуры, концентрации сахарного раствора и длительности гидролиза. По результатам исследования установлена технологическая стадия, на которой целесообразнее вводить ферментный препарат в рецептуру конфет. The increase the shelf life of dairy and unglazed fondant sweets possible with the invertase enzyme preparation. Results of researches of enzyme activity by changing the temperature of the sugar solution concentration and the duration of hydrolyzing. By results of research process established the stage at which it is appropriate to introduce the enzyme preparation the recipe of sweets. |
|
Date |
2013-11-15T10:58:28Z
2013-11-15T10:58:28Z 2008 |
|
Type |
Thesis
|
|
Identifier |
Бедненко, О. С. Дослідження впливу технологічних параметрів на активність ферментного препарату інвертази / О. С. Бедненко, М. О. Карпенко, О. О. Гавва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2008. — С. 270.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11356 |
|
Language |
uk_UK
|
|