Запис Детальніше

Дослідження впливу технологічних параметрів на активність ферментного препарату інвертази

eNUFTIR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу технологічних параметрів на активність ферментного препарату інвертази
Исследование влияния технологических параметров на активность ферментного препарата инвертазы
Research of influence of technological parameters on the activity of the enzyme preparation of invertase
 
Creator Бедненко, О. С.
Карпенко, М. О.
Кохан (Гавва), О. О.
Бедненко, О. С.
Карпенко, М. А.
Кохан (Гавва), Е. А.
Bednenko, O.
Karpenko, M.
Kokhan (Gavva), O.
 
Subject помадні цукерки
активність ферменту
інвертаза
термін зберігання
гідроліз
помадные конфеты
активность фермента
инвертаза
срок хранения
гидролиз
fondant sweets
activity of enzyme
invertase
shelf life
hydrolyzing
 
Description Збільшення термінів зберігання неглазурованих помадних та молочних цукерок можливе при використанні ферментного препарату інвертази. Наведені результати досліджень зміни активності ферменту від температури, концентрації цукрового розчину та тривалості гідролізу. За результатами досліджень встановлена технологічна стадія, на якій доцільніше вводити ферментний препарат до рецептури цукерок. Увеличение сроков хранения неглазированных помадных и молочных конфет возможно при использовании ферментного препарата инвертазы. Представлены результаты исследований изменения активности фермента от температуры, концентрации сахарного раствора и длительности гидролиза. По результатам исследования установлена технологическая стадия, на которой целесообразнее вводить ферментный препарат в рецептуру конфет.
The increase the shelf life of dairy and unglazed fondant sweets possible with the invertase enzyme preparation. Results of researches of enzyme activity by changing the temperature of the sugar solution concentration and the duration of hydrolyzing. By results of research process established the stage at which it is appropriate to introduce the enzyme preparation the recipe of sweets.
 
Date 2013-11-15T10:58:28Z
2013-11-15T10:58:28Z
2008
 
Type Thesis
 
Identifier Бедненко, О. С. Дослідження впливу технологічних параметрів на активність ферментного препарату інвертази / О. С. Бедненко, М. О. Карпенко, О. О. Гавва // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 74-а наукова конференція молодих вчених, аспірантів і студентів.— К. : НУХТ, 2008. — С. 270.
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/11356
 
Language uk_UK